其實學界有冇諗過禁止男拔女拔參賽呢??

617 回覆
1248 Like 149 Dislike
佢讀St Paul真係可以學流川咁講,近屋企
直入大學
聽聞佢地係band 3 收嗰d體育專才,因為讀唔掂書,會額外開一班教佢地,因為跟唔上。
如果到DSE都唔掂,會叫班運動員用自修生身份考DSE,咁就唔會拖低男拔成績。
Overall sports champion 都屈唔到啦
呢個真係黐線
打從心底佩服
每日操水 身為外國人唔玩捷徑 考傳統DSE
成績都屌打我(我爆盡溫書)
然後奧運銀牌
唔緊要 外型吸引佢 高過佢咪得
點知條女178
都唔緊要其他才華吸引佢
條女鋼琴八級
癡鳩線真係
有得讀點解唔讀DBS DGS要讀雞校?

等如搵工一樣,當然係揀人工高福利好有前途嘅公司
咁咪aim第二囉
最好你讀唔到書,留多兩三年
DSE時學校自然有方法令你唔考
體育老師 mon 住出面啲比賽,一有勁人就去派咭片
同衝鋒21漫畫一樣,最終boss都係買人+n連霸
女拔隊泳隊唔係港隊就咩泳會,其他學校鬥西咩
叉佬就好多 黑人真係唔見有可能香港無咩黑人有錢仔 不過就算學界班鬼仔鬼妹一般都係中上水平only 人地真係for fun 除咗極少可以屈身體質素 頂尖大部分都本地訓練開個班
體育老師派咭片
男拔從來都唔公開DSE成績
女校嚟講
係咪唔記得咗紫荊盃協恩30幾連霸?
有無打過機?
當你爆左機,打埋最大個大佬無野做
自然就想其他數值玩到99999為止
人地學業成績同運動都要玩到99999為止
你地啲雞校出身又點會明
佢哋喺灣仔練水時間隨時多過自己場
長天無買人喎
反而係長天運動叻嘅人被人買走咗,當年有個打波叻嘅但讀書差到留級嘅被英華買走咗
喇沙足球隊每年都搞小學邀請賽,睇啱就問佢入唔入黎,不過喇沙你運動仔入到黎你都唔可以讀書太廢,太廢真係踢尻你,DBS佢d運動仔廢嘅真係可以英文寫200字文都寫唔到,唔係講笑
其實轉校生,頭兩年冇得代表學校,要過冷河,咁對其他學校公平啲
足球顏樂楓都算係既
google下佢同體藝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞