其實學界有冇諗過禁止男拔女拔參賽呢??

617 回覆
1248 Like 149 Dislike
Polyu design唔算靚啦
上面講緊係dental pt呢d都有
以前係咩物流個d
design開俾運動員喎
poly SD出名難入又要睇profolio
奧運銅牌得未
乒乓女團咪女拔
男女拔小學係唔收體育的 淨係係讀書+,old boy old girl
運動員計劃
通堂單人嗰啲運動eg 田徑 遊水 最易
團體例如籃球同足球係難啲 呢班比較condom 通常係asso 你見嗰陣時yyp lkh都係中大asso 有啲就外國讀書 有啲就全職運動員
係咪屌鳩db 點解唔請埋自己過去?
聖jo 就真係小學挖啦
俾錢+簽contract
要人地3年唔比賽,等全香港都無人識,到中一就直接入st jo

俾錢果個叫 Bxxxn Lam 30 歲未夠已經生左4件,屋企本身好撚疊水
鋼琴得八級咁廢
10年後
細佬出嚟搵工直接有師兄弟幫手,晚晚紅酒雪茄
大佬就去做PE 老師教跑步 堅持訓練自己間鳩校嘅土炮
實力
你有本事贏比你又點話
諗多咗
你唔明有錢人嗰種階級觀念
如果遇到呢啲的話都真係辛苦少少幫佢做埋,畢竟香港運動員真係唔易做
以前睇短跑一百米男拔丙組
啲人已經米七米八跑緊10秒定11秒
直接成條街咁拋離哂啲人
其他學校到甲組先開始跑到11秒
都痴撚線嘅
唔知喎 冇印象睇過啲咁嘅新聞
email啱唔啱?女拔妹
以前識人轉咗去dbs真係專心讀書 dse best5仲接近30分
D女校成績有D要求既,最少都要BAND1先有INTERVIEW,除左協恩人人有FIRST IN
足球真係講天份,有D係未入坑未遇良師就係中學先踢一野追過晒D幾歲開始踢
學界紀錄a grade 100米都係10秒6
你邊到睇到有c grade 11秒內
點解要三年唔比賽?
https://www.youtube.com/watch?v=qNJqt597-HE&t=88s&ab_channel=%E5%85%83%E6%9C%97%E8%B6%B3%E7%90%83
喺YouTube搵返呢條片
個分牌都出唔到三位數
講真啲細蚊仔俾你咁樣炒真係懷疑人生
好心對弱隊唔好守全場緊迫啦屌 半場都過唔到
頭兩節炒到咁上下叫班正選換衫走先啦
原來係女英華
以前學界係大一歲,因為中七仲可以玩
所以啲紀錄仲快啲(只係九龍港島係分開計,其他都係照擺係度基本上有啲係冇可能破到仲未計有啲手計時痴線時間)
好似之前黎振浩係咪有紀錄跑10秒4定5?200跑21秒3定4?
冇特登去搵紀錄,記得啲人可以放上黎望下
你係咪當年俾喇沙仔食左你女神?
啲仆街領隊老師或者教練靠呢啲搵食
女子啲比賽成日見到唔知幾多比零或者唔知幾多比一
都痴撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞