其實學界有冇諗過禁止男拔女拔參賽呢??

617 回覆
1248 Like 149 Dislike
ching講嘢離地過耶穌
大家都係咁諗
最後一齊拎B+
if they can't beat you buy you
我都知運動好講天分,可能佔6-7成,仲要生活香港更加難用努力去彌補
可能我講第一誇張咗,但係努力練到入香港青年軍甚至港隊又唔係無可能
咁你覺得努力完唔得定係叫人禁賽(即係ban學界頂級運動員)離地d
喺看台睇到
唔知你唔明定我唔明啦
因為一玩比賽,成績就會上網俾人見到,幾間名校都會mark 實

唔玩比賽 = 無P4-P6 成績 = 無人知你乜水
呢3年狂操波/水 , 一上st jo 中一就變成 "hidden gem"
喇沙叫正氣
師兄你係外國大,定係自己就係喇沙仔
事實上九龍名校計,喇沙仔品行的確係最差,串嘴懶醒大大聲

計埋港島就一定係st jo
運動音樂果d 全部出面收返嚟
乜撚野狗屎垃圾都有
身體質素勝於一切,尤其是低層次嘅比賽

令我諗起以前踢學界D3贏波嘅方程式:擺個100米冠軍做前鋒,有氣有力肯跑又識識地踢波嘅踢中場,識頂兩嘢頭鎚同埋解圍腳力夠嘅踢後衛,龍門搵個夠高夠大隻嘅玩具撚
用個咁嘅陣加適量訓練已經夠出線,好運啲夠入8強/4強

幾歲開始踢,落到場扭到兩咀但冇身型冇速度都係=冇用
喇沙仔class of
你唔明
練咁撚多做咩啫,咪又係奧運資格都無,就算有都係無名次 係到打哂飛機講咩撚樣搏盡無悔,笑死唔笑死,最後咪又係死死地氣轉行
倪嘉仁條垃圾
講你呀 倪嘉仁
請尊重非華裔學生
係啊 係啊 你講得冇錯 我都係高佢1分咁多
https://youtu.be/77f5aURVJD4?si=cogmGiL4Pctl1KYo

佢哋今年條ball片幾有feel
會唔會連啲識拍片嘅學生都係買返嚟
想食喇沙Edison多啲
而家咁撚鬆手?
Miss Ng 條仆街終於轉死性肯幫d 運動員fight 吓?
求條女ig
仲未計中七可以 +2 定 +3
培道
你冇身型冇速度本來就唔係一件好既踢波材料,講緊而家D波要更多體力速度,美斯跑慢D都死!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞