其實學界有冇諗過禁止男拔女拔參賽呢??

617 回覆
1248 Like 149 Dislike
我有個中學同學,中二俾男拔買走左

唔係話依啲名校有運動班架咩
可以唔使點讀上堂鋤D
之前有個波友男拔話上堂賭錢多
多數應該勁到靠運動員計劃入埋大學
If you want to join them, beat them
呢個應該因為宗教揀番天主教學校
女拔可能揀擇少少
男拔只要真係堅勁
唔識字都照收
不過唔會同班有錢仔同班
曾朗謙best6 33 hku dental呢個都合理
但係倪嘉仁best 5 18 poly pt
有運動員計劃,好低分都收
Dbs 吳子樂best 5 10分都冇
應該齊齊杯葛學界
由得佢哋兩個自己玩
早幾年ban哂啲有球會唔俾踢學界

唔係嘅話董之英sm 其他
玩到大學就唔玩㗎啦
邊個話要出嚟做運動員
咪就係好似喇沙咁
-班人專讀書;一班人專玩運動
運動果班人,分分鐘你讀書仲叻過佢哋
they must be trans women
開gym房, 教班
多數都係做呢d
男拔可能係既
女拔運動極都唔會成績特別差
有冇keyword ,想睇
唔夠人鬥唔係諗提升自己,反而想禁人賽
If you can’t join them, kick them out of the league
銀彈當然最屈機 但你睇番大項港青班人其實都係黎自五湖四海 唔少仲留係新界區做山大王自己玩
而中一收生本身間間體育大校都會揀卒 係d鄉下仔遲發圍或者太蠢當初完全過唔到screening先要咁樣靠津貼獎學金黎買人 男校多啲呢啲讀唔成書嘅運動員 反而女拔以前聽啲同學講就無話咁明顯一堆飛女 可能女拔管得好不過女子本身競爭細 一早壟斷晒
最主要人地真係擺好多資源落去 有師資、場地、配套 學校又肯配合 村校無錢無眼光 地區名校淨係谷成績 傳統學校都唔係間間有水喉射住咁多項目 剩返咪最top個啲名校同埋注重體育嘅ischool 你試下請好教練顧問老師 book埋場吹晒雞 但仲要哎個排骨教畜批你出去練習
講真明星運動員都係嗰幾個 靠一兩個carry要保住學校幾年團體d1唔降班都好勉強 拔狗呢啲稱霸講緊落場嘅個個都高水平先得 成team都買返黎咩 選拔訓練 比賽策略呢啲都要有人搞 唔係隨便一個兼埋體育嘅肥閪訓導阿sir搞得掂
不過咁講 學界都係俾中學雞留個回憶姐 係普通學生榮譽感特別重 港青個d都係順便攞下彩 有料嘅一早放眼世界出去爭好成績啦
細校都唔使氣餒 冷門項目一樣有得玩 做開荒牛遲下就成隊港青都係你學校
知唔知佢畢業後撈咩?
買晒頭2唔買你咪得
奬學金咪錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞