其實學界有冇諗過禁止男拔女拔參賽呢??

617 回覆
1248 Like 149 Dislike
…………..
小息個個拎部iphone 15 pro max出黎 又講下星期飛邊度旅行
你呢? 死lur 老豆老母買部2手se 港島都未撚去過 人地點會睇得起你
已經唔講真係最癲個D weed埋都仲得 最多咪識多2個同你一樣咁入去嘅人
小六
佢中學入唔入到港隊?
係得band2-3屈機都冇人理就知咩事啦
你要知道男女拔係要全港最top個d
一拎個時間出黎就露底啦 講乜鳩top3姐
咁有咩唔好
證明你有價值 亦有入場券進入人地既社群
唔通你操到好有條件然後仲留係啲次級普通地方?
甘心身邊仲係圍繞住啲普通人?
第三你就收收皮先啦屌
咁第一第二名會唔會進步呀?
戇鳩鳩
所以輸左30年
記憶中喇沙田徑都有兩三年贏到男拔
人地意思講緊rank3唔夠勁未勁到人地會收你呀柒頭 明未呀
唔係講緊你吹rank3堅定流呀
聰明 你真係好撚柒醒架姐你
不過dbs哩幾年足球都俾sjc食住
SJC專項係足球同游水
LSC就田徑游水足球
董之英足球
長天田徑長跑
英華就好似籃球
知啦知啦
至撚醒係你啦
剩係收rank 1 2 嘛
你咪出去望下個學界世界囉柒頭

順帶一提 我講緊係小六升中一果陣發生緊既野
唔係同你計中三四已經有哂成績果D
條友查返最後都係因為中學游水做哂成績 出面挖走左佢

討論既時間點唔同 等你懶撚係醒咁叻唔切
真材實料 不假外求
所以咪話會考慮埋其他原因囉
以家你地一時又話體育成績大哂
又話盲字都唔識都一定收
1 2 比其他人收左 你好彩既你收哂
唔好彩既競爭對手爭哂
3 你唔會考慮既 ? D1 競爭大到咁
懷疑係佢本人
好堅持上黎回應單嘢
係係係 我係個男人講個女人
我唔介意你去查返屯門區游水紀錄 會幫到你搵線索
1. 小六升中一 唔敢收 入讀屯門區中學
2. 丙組破緊甲組紀錄 甲組轉左區
你再對比下港隊名單

你咪搵到我講真定假囉
成班打稻草人打唔切咁
無 見大家都討論緊係咪弱智都會收
咪講個個別例子 小六有D「廢成績」但唔收既例子黎比大家聽下
淨係睇過飛魚轉身

我band 2尾中學
有個師兄因為運動好勁 仲要入埋港隊啲預備隊之類
會考完就俾人叫左佢讀
但佢除左理科全部都只係啱啱好合格
我諗睇吓咩運動,如果大眾向個啲基本上都有一定人工
發達唔好講,但起碼養活到自己
小眾向個啲好似之前mm講個個冰攀就都係要番pt
不過香港體育界支援其實都唔係話多
係香港做運動員本身都難
咁你咁樣應佢做乜姐你 依家係你應到好似唔明人地講乜喳喎deedee
老羞成怒咁款
出黎碌左咁多年人仲係咁真性情得唔得架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞