(世界末日啦)疑似防炒 iPhone 8 蘋果祭大絕 近期將改銷售政策為不設退貨

307 回覆
193 Like 4 Dislike
最好連CUT單都要收手續費

唔駛,不過佢極速轉落去下個status
中國大陸反而可以退
係唔係中國法律有規定?

因為香港人人格低過大陸人囉

屌你老母,講呢句真係嬲,偷零件再退貨班狗真係香港人?

你真係睇小香港人為賺盡可以有幾仆街
cut單同on99拎埋貨 係兩回事
多謝班炒狗年頭嗰陣時
訂紅色iPhone蟹咗就全部打去R全額退

宜家直頭同你講唔撚俾退

你都炒唔小啦
窮人炒iphone有罪 上一代有錢人炒樓炒車位萬歲

你可以照炒iphone架,而家冇得退自己衡量風險咁解之嘛
炒樓人士都要承受冧市風險架
不嬲都唔俾退啦

係紅蟹班友on99者

你話唔俾取消就話者

一向都俾退架
扣15%
而家連15%都唔俾你扣

老手點會用到800大法 紅蟹前幾日已經知後門價 班友仲衝住訂
其實咩野係 「祭出XXXX」
同 「一起事故」係未都係大陸用語?
主要係班先達狗炒唔起,將入面零件換哂再退貨

搞到蘋果門市買冇得14日退,依加網上買都冇得退,蘋果好波
最好連CUT單都要收手續費

on9 如果ir walkin快過aos
咁我walkin買左唔通aos唔cut咩
多謝班炒狗年頭嗰陣時

宜家直頭同你講唔撚俾退

加上香港人又唔會反抗嘅
條款改乜你地都硬食

自用驚乜?出條款就係趕絕炒機撚

全球嘅人都有嘅消費者權益,係得香港人冇
你真係覺得冇問題?

無問題 香港人自己攞黎賤
無得退之餘, 一個HKID number剩係准買一部
風險高左=成本高左=少左人買黎炒=供不應求加劇=炒價高左

少咗人買嚟炒=蘋果少啲機賣?姐係你份人戇鳩到咁不如撼頭埋牆死咗佢算啦
自作孽不可活
風險高左=成本高左=少左人買黎炒=供不應求加劇=炒價高左

少咗人買嚟炒=蘋果少啲機賣?姐係你份人戇鳩到咁不如撼頭埋牆死咗佢算啦

我諗佢句供不應求加劇係指我地比少左機先達班契弟 而唔關蘋果事...
無得退之餘, 一個HKID number剩係准買一部

加埋全年只可買一部 on99
將個policy改為出新product 3-5個月內冇得退錢咪得
主要係班先達狗炒唔起,將入面零件換哂再退貨

搞到蘋果門市買冇得14日退,依加網上買都冇得退,蘋果好波

諗起之前買部se足足換左三次機先正常,多得14日
等睇到時繼續大把新手求cut單大法

+12收

戇鳩 梗係-88收
多謝班炒狗年頭嗰陣時

宜家直頭同你講唔撚俾退

加上香港人又唔會反抗嘅
條款改乜你地都硬食

你真係覺得冇問題?

香港人最鍾意玩串個party
多謝班炒狗年頭嗰陣時

宜家直頭同你講唔撚俾退

加上香港人又唔會反抗嘅
條款改乜你地都硬食

你真係覺得冇問題?

香港人最鍾意玩串個party

沒錯,香港人唔撚低可憐

之前單共享單車
多謝班炒狗年頭嗰陣時

宜家直頭同你講唔撚俾退

加上香港人又唔會反抗嘅
條款改乜你地都硬食

你真係覺得冇問題?

班炒家拎埋其他人既權益 搞到其他人食炒價
我覺得個問題大好多

我唔係炒家 所以企自用個邊 我唔洗食炒價得益最大

啲炒家咪又係照搶晒
你估改條款佢哋就唔會搶咩
多謝班炒狗年頭嗰陣時

宜家直頭同你講唔撚俾退

加上香港人又唔會反抗嘅
條款改乜你地都硬食

你真係覺得冇問題?

班炒家拎埋其他人既權益 搞到其他人食炒價
我覺得個問題大好多

我唔係炒家 所以企自用個邊 我唔洗食炒價得益最大

啲炒家咪又係照搶晒
你估改條款佢哋就唔會搶咩

AGGER
佢早期搶得到一定高過原價好多
根本唔關退唔退事

要殺炒家只可以一人一部+香港身份證先得
多謝班炒狗年頭嗰陣時

宜家直頭同你講唔撚俾退

加上香港人又唔會反抗嘅
條款改乜你地都硬食

on9
人地係事前同你講左
你唔鍾意咪唔好買

全球獨家冇14日門市退貨都冇乜香港人屌佢
佢梗係放心咁取消網上退貨啦

又係全球獨家

炒機炒到貴晒,真用家買唔到夠係香港全球獨家啦
有因必有果呀!

上年係門市買有得退?

今年改埋網上訂機俾左錢冇得退?

上年網上訂機俾左錢未出貨有得退定點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞