(世界末日啦)疑似防炒 iPhone 8 蘋果祭大絕 近期將改銷售政策為不設退貨

307 回覆
193 Like 4 Dislike
ifan
玩串左個party

自己試過退過貨

兩次都係因為唔好用而退

依啲野有得試清楚真係好好多

你睇吓上面嗰班
成班人身為消費者企係商家個邊諗嘢,擔心人哋賺少咗
呢個現象係咪得香港先有

唔係,係中國人

"中國就有這麼一群奇怪的人, 本身是最底階層, 利益每天都在被損害,卻具有統治階級的意識. 在動物世界裡找這麼弱智的東西都幾乎不可能"
— 林語堂

林語堂一針見血

好中
抵撚死
行身份證記錄
一人只限退一部囉
仲要MATCH買果陣個ID NO.
可能會有私隱問題
而且又好煩
但或多或少影響到班炒家
玩串左個party

自己試過退過貨

兩次都係因為唔好用而退

你睇吓上面嗰班
呢個現象係咪得香港先有

唔係,係中國人

"中國就有這麼一群奇怪的人, 本身是最底階層, 利益每天都在被損害,卻具有統治階級的意識. 在動物世界裡找這麼弱智的東西都幾乎不可能"
— 林語堂

林語堂一針見血

好中

係美國實比人告到仆街
連登仔首當其衝
玩串左個party

自己試過退過貨

兩次都係因為唔好用而退

你睇吓上面嗰班
呢個現象係咪得香港先有

唔係,係中國人

— 林語堂

林語堂一針見血

好中

係美國實比人告到仆街

所以話香港唔係中國就係講出黎都無人信

香港梗係唔係中國啦
中國都冇呢的濕鳩條款
大家覺得生果機斎硬件成本有幾高?

大陸有人自己買零件砌左2千蚊
支那香港炒家
支那香港真用家
兩邊都輸晒

攬炒
唔用apple咪得
其實可以兩全其美,佢將退貨行政費改成40%,一定有效打擊

有鳩用咩,咪又係打電話上去800駁唔洗錢退貨

點駁?

打去800係cut單唔係退貨。
其實可以兩全其美,佢將退貨行政費改成40%,一定有效打擊

有鳩用咩,咪又係打電話上去800駁唔洗錢退貨

點駁?

打去800係cut單唔係退貨。

出咗貨蟹咗咪R全退呀
其實Prepare for shipment開始就唔係cut單

你睇吓上面嗰班
呢個現象係咪得香港先有

唔係,係中國人

— 林語堂

林語堂一針見血

好中

係美國實比人告到仆街

所以話香港唔係中國就係講出黎都無人信

香港梗係唔係中國啦
中國都冇呢的濕鳩條款

眼紅者勿入
眼紅者勿入

希望自用嘅用家今年都夠貨派
話之佢改到1萬蚊1部 加埋句香港獨有貨物出門恕不退換

咪又係成班港豬狗衝去買
話之佢改到1萬蚊1部 加埋句香港獨有貨物出門恕不退換

咪又係成班港豬狗衝去買

駁唔到
大陸都有得賣 炒條命咩
上面D柒頭仲話係用家
竟然仲支持無得退換貨,
我當年買部5s , 仆街一開盒睇,
個Mon 係被刀一野斬開, 烈左兩邊個隻,
唔係跌爆個隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞