(世界末日啦)疑似防炒 iPhone 8 蘋果祭大絕 近期將改銷售政策為不設退貨

307 回覆
193 Like 4 Dislike
自用點解要退款
自用點解要退款

係呀係呀
蘋果一開始出14日退貨同網上退貨都係為咗班炒家架

呢啲嘢擺明係俾用家,等你就算買咗之後唔啱都有第二個選擇。
俾同樣嘅價錢,享有「全球獨家」嘅服務都覺得冇問題,好波

btw 續***之後,Apple都準備將香港列出地球範圍以外
In Apple I trust
眼紅勿入
自用點解要退款

係呀係呀

btw 續***之後,Apple都準備將香港列出地球範圍以外

咁你又唔諗下其他國家有冇炒機咁到香港咁嚴重?

你冇咁既因人地點會搞個咁既果比你
自用點解要退款

係呀係呀

咁你又唔諗下其他國家有冇炒機咁到香港咁嚴重?

你冇咁既因人地點會搞個咁既果比你

你係炒家?
點解你會覺得係抵死?
濫用後果
呢個做法先係真正保障消費者唔洗食炒價

信我,一樣食炒
班炒家唔會受影響
多謝班炒狗年頭嗰陣時
訂紅色iPhone蟹咗就全部打去R全額退

宜家直頭同你講唔撚俾退

加上香港人又唔會反抗嘅
條款改乜你地都硬食

自用驚乜?出條款就係趕絕炒機撚

全球嘅人都有嘅消費者權益,係得香港人冇
你真係覺得冇問題?

香港人低賤先,學人講權益

信我,一樣食炒
班炒家唔會受影響

嚴格黎講,炒狗要退機係因為炒唔起。
炒得起佢地使撚退,佢地點都搶咗先。

保障消費者?保你條命。
多謝班炒狗年頭嗰陣時

宜家直頭同你講唔撚俾退

加上香港人又唔會反抗嘅
條款改乜你地都硬食

你真係覺得冇問題?

你低賤啫,關我撚事?
多謝班炒狗年頭嗰陣時

宜家直頭同你講唔撚俾退

加上香港人又唔會反抗嘅
條款改乜你地都硬食

你真係覺得冇問題?

你低賤啫,關我撚事?

係嫁。
中國大陸反而可以退
係唔係中國法律有規定?

因為香港人人格低過大陸人囉

出現了
iPhone 6 用家表示仲未時候需要換
早兩星期換左電 起碼又可以用多一代

本來用緊6 plus
之前red friday買左部7 plus
對唔打機既我黎講真係無咩升級感覺(最有感覺係隻啞黑好靚)
唔打機既話6應該仲頂到好耐
你地真係信呢個政策用黎防炒?會唔會太天真。

利申識人係蘋果做
炒狗抵撚死啦,屌你老母
輸打贏要,正一垃圾
你地真係信呢個政策用黎防炒?會唔會太天真。

利申識人係蘋果做

對班炒狗根本冇影響,只有用家利益受損。

但上面成班人叫好,唔怪得蘋果照推
我6S時都十部十部咁退
炒唔起就退
明係驚香港d機流晒上大陸....等班大戶知你地急過佢唔放一直跌,又冇得退機,個個急放黎壓止大手炒機.

小炒就實有ga la...香港地呢個月餅都炒得既地方
明係驚香港d機流晒上大陸....等班大戶知你地急過佢唔放一直跌,又冇得退機,個個急放黎壓止大手炒機.

小炒就實有ga la...香港地呢個月餅都炒得既地方

唔會影響到啲大炒家
就算係都係影響到啲散戶
多謝班炒狗年頭嗰陣時

宜家直頭同你講唔撚俾退

加上香港人又唔會反抗嘅
條款改乜你地都硬食

你真係覺得冇問題?

多謝香港班炒狗同大陸閪啦,都係果句。自用怕咩
又唔係唔比你換貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞