(世界末日啦)疑似防炒 iPhone 8 蘋果祭大絕 近期將改銷售政策為不設退貨

307 回覆
193 Like 4 Dislike
等睇到時繼續大把新手求cut單大法
窮人炒iphone有罪 上一代有錢人炒樓炒車位萬歲
退貨同出貨前cut單好似2件事黎
多謝班炒狗年頭嗰陣時
訂紅色iPhone蟹咗就全部打去R全額退

宜家直頭同你講唔撚俾退

加上香港人又唔會反抗嘅
條款改乜你地都硬食

自用驚乜?出條款就係趕絕炒機撚

全球嘅人都有嘅消費者權益,係得香港人冇
你真係覺得冇問題?

之前都好地地有14日無條件退貨都冇事發生
多得班又要炒又蝕唔起嘅炒狗
將D蟹貨用14日大法退返去Apple
家陣玩串個party Apple咪落閘
過多幾年AN系統都差唔多過ios啦,蘋果有條柒用咩

十年前講到依加

睇吓出到8.0點樣囉 ,生果機唔係靠距個系統,點樣低成本賺高差價啊。

啱啊,就好似LV咁 唔係個名?撚值咁貴咩
多謝班炒狗年頭嗰陣時
訂紅色iPhone蟹咗就全部打去R全額退

宜家直頭同你講唔撚俾退

加上香港人又唔會反抗嘅
條款改乜你地都硬食

自用驚乜?出條款就係趕絕炒機撚

全球嘅人都有嘅消費者權益,係得香港人冇
你真係覺得冇問題?

有冇問題都好,都係啲炒家累死全部人,
人地本身條款有保障消費者,但啲炒家得寸進尺,
蘋果打開門做生意都要諗方法應對㗎嘛,
咁啱香港保障消費者嘅法例又接近零,
我係蘋果都即刻改條款啦,唔通仲傻更更乜都唔做咩

唔記得iPhone 6 定 6S成班仆街揀CPU
一人開幾部check CPU,揀完就退哂D唔岩嘅機
中國大陸反而可以退
係唔係中國法律有規定?

因為香港人人格低過大陸人囉

屌你老母,講呢句真係嬲,偷零件再退貨班狗真係香港人?
好事,炒家死全家就最好
中國大陸反而可以退
係唔係中國法律有規定?

因為啲炒家水貨佬都黎香港搵笨柒多
咁係咪即係9月有機換
中國大陸反而可以退
係唔係中國法律有規定?

因為啲炒家水貨佬都黎香港搵笨柒多

買黎自用架

轉個頭先達見

我買唔撚到機呀依家,依家搞到
自用用家福音
會唔會係唔比cut單
最好連CUT單都要收手續費
Very good, 部機壞壞地
終於可以一出就換
等睇到時繼續大把新手求cut單大法

+12收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞