(世界末日啦)疑似防炒 iPhone 8 蘋果祭大絕 近期將改銷售政策為不設退貨

307 回覆
193 Like 4 Dislike
你地真係信呢個政策用黎防炒?會唔會太天真。

利申識人係蘋果做

對班炒狗根本冇影響,只有用家利益受損。

但上面成班人叫好,唔怪得蘋果照推

係防C9 OL亂炒咋
大戶咪又係冇事

好彩仲有chok仔明白
炒狗笑撚死人咩
自己玩bot掃晒D貨個陣又唔見你話消費者權益?
個D眼紅Post仲叫用家唔想食炒價就遲D先用,幾撚串
好啦,而家Apple改條款,你就識講消費者權益,想擺晒全部用家上枱
收撚皮啦屌你老母

無論用家定炒家都會受到影響架啦
擺乜上枱?
係呢個post批評Apple既一定係炒家?
上面D柒頭仲話係用家
竟然仲支持無得退換貨,
我當年買部5s , 仆街一開盒睇,
個Mon 係被刀一野斬開, 烈左兩邊個隻,
唔係跌爆個隻

邊個話無得換

係冇得退貨,你機有問題一樣會換比你

兩隻五毛

繼續屈毛

支那死全家滿意未阿垃圾
炒狗笑撚死人咩
自己玩bot掃晒D貨個陣又唔見你話消費者權益?
個D眼紅Post仲叫用家唔想食炒價就遲D先用,幾撚串
好啦,而家Apple改條款,你就識講消費者權益,想擺晒全部用家上枱
收撚皮啦屌你老母

無論用家定炒家都會受到影響架啦
擺乜上枱?
係呢個post批評Apple既一定係炒家?

係炒家亦都係用家
其實佢限左新機頭幾個月無得退咪得
你地真係信呢個政策用黎防炒?會唔會太天真。

利申識人係蘋果做

對班炒狗根本冇影響,只有用家利益受損。

但上面成班人叫好,唔怪得蘋果照推

係防C9 OL亂炒咋
大戶咪又係冇事

好彩仲有chok仔明白

一諗都知啦 成班以為防到

大戶心諗: 正到仆街 班細戶實唔敢玩 d貨去晒我度
中國大陸反而可以退
係唔係中國法律有規定?

因為香港人人格低過大陸人囉

屌你老母,講呢句真係嬲,偷零件再退貨班狗真係香港人?

你真係睇小香港人為賺盡可以有幾仆街

尊機五毛你去死啦
玩串左個party

自己試過退過貨

兩次都係因為唔好用而退

依啲野有得試清楚真係好好多

你睇吓上面嗰班
成班人身為消費者企係商家個邊諗嘢,擔心人哋賺少咗
呢個現象係咪得香港先有

唔知係咩人黎
可唔可以告佢歧視亞洲地區

亞洲?
呢啲條款香港獨家

華人垃圾賤種買部電話都要攪到咁
證明新加坡d家長式管治係冇做錯

賤種dna無計

好似台灣都唔比退,應該係針對華人地區,基本上係外國人心目中全部華人都係蝗

亞洲?
呢啲條款香港獨家

賤種dna無計

好似台灣都唔比退,應該係針對華人地區,基本上係外國人心目中全部華人都係蝗

台灣邊度有唔俾?
台灣直頭政府立法要有添。
連中國都有得退,真係針對華人地區?

面對現實啦
呢啲嘢係香港獨家

亞洲?
呢啲條款香港獨家

賤種dna無計

台灣邊度有唔俾?
台灣直頭政府立法要有添。
連中國都有得退,真係針對華人地區?

面對現實啦
呢啲嘢係香港獨家

仲喺度諗住拉埋人哋落水, 連登仔日日屌嘅台狗支那狗都有14日無條件退貨, 仲走話咩華人地區, 今次玻璃心碎到一地都係
根本唔關炒機事
記得有年分三叔u同台積電u
同埋d ram又有兩種

成班燃樣好似手機game 刷首抽咁
換到部機岩心水為止
而家玩臭哂啦
冇得退就炒唔到?
根本唔關炒機事
記得有年分三叔u同台積電u
同埋d ram又有兩種

成班燃樣好似手機game 刷首抽咁
換到部機岩心水為止
而家玩臭哂啦

上網啲人梗係咁care乜cpu,但應該大部份用家都唔會理佢用乜cpu。
真係好撚肉酸
香港人乜撚都炒
同蝗蟲有咩分別
其實年年apple都係特登帶起炒機制造缺貨感
分銷商明明有貨係手都唔準出街 apple係會限死每日見街貨量
試過有分銷商員工漏多左幾十部出去 apple即日就發現左
分銷商明明有貨係手都唔準出街 apple係會限死每日見街貨量

靠你爆多 D, 有無實質證據黎如 internal memo?

靠你爆多 D, 有無實質證據黎如 internal memo?

9up居多
8000蚊買垃圾QC, 一開盒有事換翻新機

不了
自用既 又唔係炒家怕咩
你話唔比換就話姐

投資涉及風險
班炒狗講撚到自己幾撚重要呀 , 人地駛撚你地谷銷量

呢點唔重要
審時度勢
佢連aos退款都冇埋,只係代表炒埋風險高左
唔代表冇得炒,反而我覺得係用家利益受損多d
利申:炒家
8000蚊買垃圾QC, 一開盒有事換翻新機

不了

係囉
又唔係換全新機
換SERVICE UNIT咋
話有事有得換所以自用唔怕果D係咪戇鳩

利申: 未用過AN機
蘋果 新加坡個面換左人負責先出埋d 19野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞