(世界末日啦)疑似防炒 iPhone 8 蘋果祭大絕 近期將改銷售政策為不設退貨

307 回覆
193 Like 4 Dislike
睇每年炒iPhone就知好多香港人同大陸西一撚樣
只係無人地咁多錢既大陸西

6仔炒得幾勁, 因為大陸未有得賣.
好似旅行團咁, 一個雞頭 帶十幾人係門口. 人齊一齊入去. 好多都係師奶
聽講有人賺咗50,60萬.

好似旅行團咁, 一個雞頭 帶十幾人係門口. 人齊一齊入去. 好多都係師奶

點只 果陣炒左四個月連GDP都谷起左 幾間大鋪日日俾人輪 大把人一日走幾轉 散戶都賺十萬八萬 大戶果d咩草帽團同個群一日貼幾廿單果d點只5-60萬

點只 果陣炒左四個月連GDP都谷起左 幾間大鋪日日俾人輪 大把人一日走幾轉 散戶都賺十萬八萬 大戶果d咩草帽團同個群一日貼幾廿單果d點只5-60萬

諗返起果陣真係cls 日日走幾間鋪 仲要返學 gpa都仲keep到 諗返起都覺得勁
好撚好笑,

講到連登仔用個19APP 禁幾禁就就炒到無曬貨屈高曬個價。

呢幾年炒唔炒都到都係因為有冇大貨後門,跟本係啲AD 有大貨一車車運去後門先會跌。你估就係因為困幾部AoS 機隊得霖個市咩?

上年Retail Store 已經無得退啦, 咁iPhone 7炒唔炒得起呀?
要原價係Apple Store 買咪又係要等多幾個月。
話打機都炒狗果啲真係諗太多。

你估無得退,放返出街-12-88 又無人要咩,係連登出個Post -88 都放到手軟啦。

-12,-88 又會輸得幾多錢呀你估,點都係炒左先嫁啦。

炒得起 果陣日日搶大黑128 大亮25秒內冇晒
好撚好笑,

呢幾年炒唔炒都到都係因為有冇大貨後門,跟本係啲AD 有大貨一車車運去後門先會跌。你估就係因為困幾部AoS 機隊得霖個市咩?

上年Retail Store 已經無得退啦, 咁iPhone 7炒唔炒得起呀?

你估無得退,放返出街-12-88 又無人要咩,係連登出個Post -88 都放到手軟啦。

佢地仲以為冇得退貨可以防炒喎,天真到呢
好撚好笑,

佢地仲以為冇得退貨可以防炒喎,天真到呢

其實冇邊年冇得炒 6仔唔洗講 6s細64粉炒到一排 大粉都捱到一排,但6s炒期太短。到左7好返d 大機128 前期都企得好硬 大黑長企85-87 後期都80-81 大亮唔洗講 前期冇貨 中後期慢慢多貨插水,都玩左好耐。結論 點都有得炒

關GDP咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞