(世界末日啦)疑似防炒 iPhone 8 蘋果祭大絕 近期將改銷售政策為不設退貨

307 回覆
193 Like 4 Dislike
上面D柒頭仲話係用家
竟然仲支持無得退換貨,
我當年買部5s , 仆街一開盒睇,
個Mon 係被刀一野斬開, 烈左兩邊個隻,
唔係跌爆個隻

邊個話無得換
上面D柒頭仲話係用家
竟然仲支持無得退換貨,
唔係跌爆個隻

邊個話無得換

係冇得退貨,你機有問題一樣會換比你
香港人冇撚用,抵撚死啊
人地做錯一齊受囉

重有冇
蘋果員工著數哂啦, 佢地自己都有炒機啊
可唔可以告佢歧視亞洲地區

亞洲?
呢啲條款香港獨家

華人垃圾賤種買部電話都要攪到咁
證明新加坡d家長式管治係冇做錯
可唔可以告佢歧視亞洲地區

亞洲?
呢啲條款香港獨家

華人垃圾賤種買部電話都要攪到咁
證明新加坡d家長式管治係冇做錯

賤種dna無計
自用點解要退款

係呀係呀
蘋果一開始出14日退貨同網上退貨都係為咗班炒家架

呢啲嘢擺明係俾用家,等你就算買咗之後唔啱都有第二個選擇。
俾同樣嘅價錢,享有「全球獨家」嘅服務都覺得冇問題,好波

btw 續***之後,Apple都準備將香港列出地球範圍以外

以前14日真係唔錯。。。我試完唔啱可以去退,但多得班炒家唔少,聽我朋友講炒家都未算最衰,最衰係個班退機換零件班cheap精
正呀 可以再炒貴啲
自用點解要退款

係呀係呀
蘋果一開始出14日退貨同網上退貨都係為咗班炒家架

呢啲嘢擺明係俾用家,等你就算買咗之後唔啱都有第二個選擇。
俾同樣嘅價錢,享有「全球獨家」嘅服務都覺得冇問題,好波

btw 續***之後,Apple都準備將香港列出地球範圍以外

以前14日真係唔錯。。。我試完唔啱可以去退,但多得班炒家唔少,聽我朋友講炒家都未算最衰,最衰係個班退機換零件班cheap精

仲有保養就完
諗方法換過新機個d港蝗
炒家累死真正買家
你地真係信呢個政策用黎防炒?會唔會太天真。

利申識人係蘋果做

對班炒狗根本冇影響,只有用家利益受損。

但上面成班人叫好,唔怪得蘋果照推

係防C9 OL亂炒咋
大戶咪又係冇事
最好連CUT單都要收手續費

on9 如果ir walkin快過aos
咁我walkin買左唔通aos唔cut咩

應該只有蘋果職員有權限做
揸車班cheap 精

買完衫拎左個免費停車場

下次就退返d 衫

有品到呢~
上面D柒頭仲話係用家
竟然仲支持無得退換貨,
唔係跌爆個隻

邊個話無得換

換(翻修)機或者幫你整
啲屈港撚出晒嚟
玩串左個party

自己試過退過貨

兩次都係因為唔好用而退

依啲野有得試清楚真係好好多

你睇吓上面嗰班
成班人身為消費者企係商家個邊諗嘢,擔心人哋賺少咗
呢個現象係咪得香港先有

唔係,係中國人

"中國就有這麼一群奇怪的人, 本身是最底階層, 利益每天都在被損害,卻具有統治階級的意識. 在動物世界裡找這麼弱智的東西都幾乎不可能"
— 林語堂

林語堂一針見血

好中

係美國實比人告到仆街

美國人同支那人一線之差
係支那噉搞都會俾人告
但原因係炒家冇得炒
上面D柒頭仲話係用家
竟然仲支持無得退換貨,
唔係跌爆個隻

邊個話無得換

換(翻修)機或者幫你整

當年係寄返部全新比我,
8月15後就真係唔知點
得政
上面D柒頭仲話係用家
竟然仲支持無得退換貨,
唔係跌爆個隻

邊個話無得換

條友文盲定弱智
唔好拖低蘋果用家質素ok?
炒狗笑撚死人咩
自己玩bot掃晒D貨個陣又唔見你話消費者權益?
個D眼紅Post仲叫用家唔想食炒價就遲D先用,幾撚串
好啦,而家Apple改條款,你就識講消費者權益,想擺晒全部用家上枱
收撚皮啦屌你老母

上面冇屌炒狗咩?
你盲撚咗?
玩串左個party

自己試過退過貨

兩次都係因為唔好用而退

依啲野有得試清楚真係好好多

你睇吓上面嗰班
成班人身為消費者企係商家個邊諗嘢,擔心人哋賺少咗
呢個現象係咪得香港先有

唔係,係中國人

"中國就有這麼一群奇怪的人, 本身是最底階層, 利益每天都在被損害,卻具有統治階級的意識. 在動物世界裡找這麼弱智的東西都幾乎不可能"
— 林語堂

林語堂一針見血

好中

係美國實比人告到仆街

美國人同支那人一線之差
係支那噉搞都會俾人告
但原因係炒家冇得炒

點解仲有人係覺得改依個條款會影響到炒狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞