美玩討論區(2)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
新人想問 black series 40週年 vader邊度有

買左shf同模型都唔夠喉

新 wave 普通盒裝嗰隻同40週年卡紙版嗰隻係一樣,應該好多舖頭都有

認真一問,如果想入多隻Vader 建議 rogue one mafex定black series

同埋邊個版隻justice league batman入得過

外形黎講black series好似正d,如果想玩多件少少既就m記
Justice league 既,你等bandai出埋先,睇圖好似唔錯

唔該哂巴打
不嬲以為日產得shf見得人,原來m記都好高質
隻BVS armoured batman 好型,搞到又想買黎玩
新人想問 black series 40週年 vader邊度有

新 wave 普通盒裝嗰隻同40週年卡紙版嗰隻係一樣,應該好多舖頭都有

認真一問,如果想入多隻Vader 建議 rogue one mafex定black series

同埋邊個版隻justice league batman入得過

外形黎講black series好似正d,如果想玩多件少少既就m記
Justice league 既,你等bandai出埋先,睇圖好似唔錯

唔該哂巴打
不嬲以為日產得shf見得人,原來m記都好高質
隻BVS armoured batman 好型,搞到又想買黎玩

jl batman shf同mafex都出樣辦,我自己覺得mafex好好多

隔住包裝睇,40週年隻眼好似紅d.
東京x有civil war ml特價

ins 2/F

特別異常既價

護士ver.唔係夢
兩隻手同頭係for第二隻既?

護士ver.唔係夢

好正呀 拍手嗰個shot

護士ver.唔係夢

好正呀 拍手嗰個shot

Mafex愈進取
顯得bandie... ...

Bandie都知有勁敵,你睇佢batman做得唔錯,係joker就
有冇人會買山口式狼人
有冇人會買山口式狼人

而家搵唔到山口gg俠
有冇人會買山口式狼人

而家搵唔到山口gg俠

間中唔中會見人放,你再等下啦
btw 小心老翻
有冇人會買山口式狼人

而家搵唔到山口gg俠

間中唔中會見人放,你再等下啦
btw 小心老翻

所以唔敢買二手/谷收
想你買哂兩隻joker

依隻屌唔屌得過
想你買哂兩隻joker

而家mafex係玩dlc配件,同孩記baf差唔多
山口狼人已入
另外山口venom跌到4百幾,山口gwen3百幾就有
有冇人知mezco spidey幾時出?已經delay左3個月
有冇人知mezco spidey幾時出?已經delay左3個月

邊隻先

邊隻先

緊係漫畫個隻啦
得依隻講左會出都而家都未有

邊隻先

緊係漫畫個隻啦

唔係出咗喇咩

邊隻先

緊係漫畫個隻啦

唔係出咗喇咩

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞