美玩討論區(2)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
Cap果個係進步左好多,你睇下舊個d先
新盾放大個樣未出嘛
一定
實過700蚊
不過midnight見都未見過
cap個頭做返allback似d
我知舊嘅咩樣 有幾隻cap
只係宜家就咁望 個人樣無thor同gotg咁似本人個樣者~
proxima midnight好似最靚

thanos個頭好似好細咁
shf隻cap唔似
a3唔知shf出到點...最近都得spider man homecoming 同gotg
Cap同star-lord本人好似好熟
暫時6吋都無一隻好似chris evans
Shf想快d出black panther,舊個隻個價真係好貴
呢一兩日有睇巴打個channel,加油
壽屋隻SG 真係好唔撚似
重要成四舊半 M記老闆直頭同我講如非必要可以慳返
價錢過唔到自己 放棄
新出會唔同樣唔同左套衫
同埋唔跟頭雕唔吸引 無爪換先係大問題
正想講 無爪完全錯囇
Ml上色 塗裝 可動都唔差
多謝巴打
今日先review咗ares同jane foster thor
https://youtu.be/imlH00o1BHY

https://youtu.be/3Bbki-C0V-M
好彩揾到隻合理價 順手訂埋Deadpool set
見ml個頭 好屈機
但唔洗指意買到單支了 要食成套啦
啱啱你放上去個時睇咗
ml個隻打算想係amazon us買,有無巴打試過點做?
BP新個kinetic energy 個mode好吸引如果有,但個頭鐘意cw個套多d,不過啱啱再睇番先知係無跟爪
我想amazon買新個隻rey 但已炒價
其實就咁寄DHL 睇下運費幾多
ML 新set black panther同金錢豹都有得散買,唔洗驚
大貨?
見thor出得咁靚都有單支
係啊
每set都會有d係有多既,所以可以散買
Thor set就loki同thor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞