美玩討論區(2)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
好癲,五官都整到好似真人
難怪見過有人話唔知要等到幾多個世紀先有貨出
好野係要等耐啲
呢間野公認為1:12既hot-toy
出貨時間都係似hot toy
供不應求 初期做唔切單
隻spider-man(漫畫版)見有人開埋箱

https://www.facebook.com/bryanlopublic/videos/416805122073884/
痴線 兌返40都唔洗
重係未買到隻rey
新手一問 最近有入啲black series同買左一隻shf ep1 obi
想問下邊度有多同齊新+舊嘅black series賣?我平時搵都係去太原街
另外shf現貨好少見Jedi 一係要訂多 我見上面有人話皆旺有shf ep2嘅obi現貨 想問係邊間會有?
問題有啲多 謝謝
之前11月訂咗隻tactical batman,見佢有關節包膠,多配件同埋真係好有hottoys嘅感覺 前個兩隻batman個價又好貴
Soap出個隻tv flash幾高質
Thanks巴打 答得好詳盡
shf黎講除左ep1 其他obi都想入翻 係咪黎緊有rod obi訂?其他Jedi想要anakin Rey 後傳Luke都有興趣
壽屋
唔計Sasquatch 今年至少仲有兩set ml x-men
已知baf係Apocalypse 同mr sinster
仲未計iw啲set 孩仔好努力
呢隻係最似Melissa嘅
電影version應該唔會有
無可能出之前個電影look啦 都回歸咗mcu
希望新個隻同舊時嘅差唔多高: 雖然無咩可能
係 佢最主要都係出ml 6吋公仔 仲有出過吓wwe同其他漫畫人物 你上marvel legends.net睇 series 15以前嘅set都係toybiz出
其實toybiz係marvel嘅其中一個department 但當年marvel都差唔多搞到執 所以就賣咗license俾hasbro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞