美玩討論區(2)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

有冇人知邊到有呢隻
02 vader麻麻地
最靚嘅6吋vader都係mafex同43爭
未買rex 三百幾貴咗啲 等大貨啦 應該四五月到
想問下大家覺得ep1同ep2嘅obi-wan質素做成點?
考慮咗2個月,終於去咗訂老luke
成個1月等緊月尾mafex jl batman,shf成唔到team,就靠m記
你指邊間出既先
香港應該得metro/clarks comics有機會有
一係上ebay 但限定好貴吓
等repack個隻啦 一模一樣 除非你j個盒
Shf,打漏咗
樣做得幾似 但宜家貴
Ep1我最近先入手
都係等ep3 obi-wan 可以同anakin夾
話說shf同black series唔知幾時會出grievous 有啲想入隻模型撚吓
ep2 obi都可以夾anakin
ep3 obi未有耐啦
Shf會出grievous一定衝 以前睇SW第一眼就鐘意咗佢,但唔知點解
原價係大概幾錢?
以前jedi平起上黎250-350
宜家三百中就比較合理 但多數上到四百頭
Ep1obi 400頭(y拍)
Ep2 obi 380 (y拍/皆旺)

我好彩d y拍汁到最後一隻ep1 obi 360但有sad要自己補油
Ep4其實唔明點解死貨 明明個樣無ep6咁多微點
Windu 最平260
Obi ep2都好平
但宜家無咩貨 咩7都升返
買lego住隻grievous玩住先
又平又大隻
ep4有波波玩 個價上返三百中
ep6迫人食隻dv既 不了
笨大果隻都好好J
之前400賣咗隻ep6 luke 總覺得會有新版
black series應該都會再出
black series luke頭雕出左新模,靚左但無咁shf咁靚
shf ep6 luke已經reissue左了
有新模咩?
shf darth vader都reissue過架
luke咁多造型...應該唔會番出
reissue得幾隻 幾時reissue jedi們
魂限就唔洗諗了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞