美玩討論區(2)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
up
只有玩開marvel legends 宜家想入吓dc
想問dc係咪無再出3.75吋公仔?
想入Aquaman,但shf, mafex, mezco巴打會推薦邊間好d?

mafex
Mezco都 不過貴左d

Mezco產品一般可動性比mafex會唔會無咁好?
因為未入過mezco所以d質素唔係好知

我都想知 aquaman想等埋shf先再決定,但係又驚冇訂到到時又買唔到mafex
想入Aquaman,但shf, mafex, mezco巴打會推薦邊間好d?

mafex

我都想知 aquaman想等埋shf先再決定,但係又驚冇訂到到時又買唔到mafex

希望shf唔好再係魂限
Mafex見上網評價話大貨同官網圖出入較大,都係等有得現貨賣睇下質素點先
話說ins見到山口venom,gwen同狼人
venom個價跌得好勁

山口式真係不敢買

gwen同狼人都好高質

有冇狼人圖分享下?
⼀⼁⼃
想問mafex Batman邊到有得買多?新手想入坑但見好多假貨都要成300

mafex

感想問下e 2個牌子邊到有賣多?

有無人答我
google只搵到幾年前嘅sdcc green lantern
想搵番marvel legends spidermen3
Spiderman new ,goblin ,venom
有沒有巴打知邊到有

有無人答我
google只搵到幾年前嘅sdcc green lantern

呢隻都係3.75
想搵番marvel legends spidermen3
Spiderman new ,goblin ,venom
有沒有巴打知邊到有

喺日本見過有

mafex

Mafex信和同ins同深水埗都有,不過好似次次都入得唔多
Mezco喺香港唔知邊到有,喺日本就見過

我又分享下先

我又分享下先

Ironman前面嗰隻好似達哥呀

mafex

Mezco會上網訂或者係y拍睇

有無師兄知可以邊度揾依隻

幾時出㗎
https://www.youtube.com/watch?v=81sYju2GH68

哩架蝙蝠車算唔算?但真係好好玩!

當然算美玩
巴打買左?

買左,好好玩!尤其是曉出煙果下好正!

幾時出㗎

2015年
香港個個玩ht,好少人玩ss
AV3IW肯定要大出血
AV3IW肯定要大出血

我已決定買iron spidey HT
仲有AV3第2集呀
ca一定有返件suit,好期待,ironman就唔洗講,次次都有一兩件有甲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞