美玩討論區(2)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
無知一問 想問下以下呢d3.75係咪唔同系列定唔同廠出?
求高手解答 想入坑

唔同系列

啱啱去左信和3樓同in point睇過
買左2隻 不過唔多款
同埋好似universes d款靚d 想儲呢個系列多d
有無巴打知邊到仲有多d款睇

有冇睇過反斗城

有 我聽人講呢個系列早幾年已經無出
而家出面愈黎愈買小見小

愛得太遲
畀我,我會上網睇吓有冇

我睇過ebay都有幾多款 不過唔識攪
求高手解答 想入坑

唔同系列

買左2隻 不過唔多款

有冇睇過反斗城

而家出面愈黎愈買小見小

tokyo station勁多喎,同最近thor3先出左3.75系列

想問American son有無出過玩具?
求高手解答 想入坑

唔同系列

買左2隻 不過唔多款

有冇睇過反斗城

而家出面愈黎愈買小見小

tokyo station勁多喎,同最近thor3先出左3.75系列

[/quote]
東京站個到得legend系列 我想搵個隻係universe
雖然2隻都係3.75但係universe包裝各樣都做得好d同已經停左產 而家一路出3.75款都轉哂名做legend
求高手解答 想入坑

唔同系列

買左2隻 不過唔多款

有冇睇過反斗城

而家出面愈黎愈買小見小

雖然2隻都係3.75但係universe包裝各樣都做得好d同已經停左產 而家一路出3.75款都轉哂名做legend[/quote]
示意圖

唔同系列

買左2隻 不過唔多款

有冇睇過反斗城

而家出面愈黎愈買小見小

雖然2隻都係3.75但係universe包裝各樣都做得好d同已經停左產 而家一路出3.75款都轉哂名做legend

示意圖[/quote]
頂 原來mafex出左cop ver joker
即刻搵鋪頂訂先

睇黎護士ver joker指日可待

唔同系列

買左2隻 不過唔多款

有冇睇過反斗城

而家出面愈黎愈買小見小

示意圖[/quote]
網上fb group都有人放既
想玩hela,但係見親都好貴
SHF Hulk 好貴
有冇巴打有訂到壽屋最新隻美隊?
我個隻啱啱到貨 屌好靚啊
想玩hela,但係見親都好貴

早買早享受,遲買…
Mafex spiderman唔錯

荷蘭tom唔似樣喎

荷蘭tom唔似樣喎

好似ok架喎

荷蘭tom唔似樣喎

好似ok架喎

M記好過shf
SHF Hulk 好貴

睇圖係唔錯,不過咁嘅價買HT唔好

荷蘭tom唔似樣喎

好似ok架喎

M記好過shf

Mafex似d,可動幾好,近幾隻已經冇左斷手腳問題,又有磁石又有頭雕,抵玩
Shf冇m記咁多細節位,又咁多斷腰,配件得背囊同幅爛鬼牆
SHF Hulk 好貴

睇圖係唔錯,不過咁嘅價買HT唔好

夠玩成set ML

個價進取到呢 shf有冇得拎頭盔落黎?

荷蘭tom唔似樣喎

好似ok架喎

M記好過shf

Mafex似d,可動幾好,近幾隻已經冇左斷手腳問題,又有磁石又有頭雕,抵玩

後悔買咗牆set

Select到

荷蘭tom唔似樣喎

好似ok架喎

M記好過shf

後悔買咗牆set

一早話左唔好買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞