美玩討論區(2)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
其實還好,想睇入魔頭做成點
連obi雙入走唔甩
仲要睇下幾錢先,你知bandai依家幾癲先得㗎
哩隻高質啊
個人頭又出得唔錯
Marvel legends
我諗諗下,隻homecoming spidey都做到呢個動作,應該係同一body嚟
新嘅black panther movie set
所以話孩之寶係抵讚 最初由toybiz攞到ml個名時俾人屌到開花 到宜家已經好多新款可以代替到舊版 好似以前toybiz神物嘅deadpool同spiderman
以前睇開http://marvellegends.net 齊囇所有toybiz出過嘅set 但唔知做咩突然停咗唔再講新set
宜家都係上youtube睇review多 shartimusprime, the fwoosh, d-amazing幾個
個頭幾靚
鐘意cw套甲多啲 但新個隻個人頭真心屈
同感
換落shf度一流
見到y拍平平地就買了 的確幾高質吓
bs 難得佢大貨
孩之寶確實要讚下, 頭雕好有水準, 電影版直頭一流, 但漫畫版就不停用老模 ,
Ironman愈出愈好, 仲好過toybiz, deadpool新舊廠各花又各眼, 性價比一定孩寶, 配件都多D, spiderman 始終都係神物最好

web可以睇 marvelousnews, marveltoynews
40th Anniversary Darth Vader 有大貨?
其實Pizza都出得好好 係上隻實在出得太好 toybiz最正嘅都係可動手
我哩隻係repackage嘅#43 vader嚟
如果有40th應該會唔舍得拆
40th 如果我有都唔會拆
我鐘意依隻多過#02 vadar

巴打有買rex?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞