美玩討論區(2)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
Mafex spiderman唔錯

荷蘭tom唔似樣喎

好似ok架喎

M記好過shf

Mafex似d,可動幾好,近幾隻已經冇左斷手腳問題,又有磁石又有頭雕,抵玩
Shf冇m記咁多細節位,又咁多斷腰,配件得背囊同幅爛鬼牆

後悔買咗牆set

一早話左唔好買

以後都唔買喇
有冇巴打知邊度會有mafex蜘蛛俠現貨
mezco 邊到買現貨平?
遲啲想入delay左幾個月個隻spider
之前無訂到
mezco 邊到買現貨平?
遲啲想入delay左幾個月個隻spider
之前無訂到

未出,仲delay緊

我都想知

我都想知

信和冇?

我都想知

信和冇?

冇啊,睇過曬都冇

我都想知

信和冇?

冇啊,睇過曬都冇

咁搶手?
[quote]有冇巴打知邊度會有mafex蜘蛛俠現貨

我都想知

信和冇?

冇啊,睇過曬都冇[/quote
]

我都想知

信和冇?

]

遲左,全部已hold

我都想知

信和冇?

]

遲左,全部已hold

我都想知

信和冇?

]

遲左,全部已hold

係啊,佢張相既comment寫左

我都想知

信和冇?

]

遲左,全部已hold

排住先啦

我都想知

信和冇?

]

遲左,全部已hold

排住先啦

唯有係咁啦
搞咩今次好似咁少貨架

信和冇?

]

遲左,全部已hold

排住先啦

唯有係咁啦
搞咩今次好似咁少貨架

超人玩具有貨!

]

遲左,全部已hold

排住先啦

唯有係咁啦
搞咩今次好似咁少貨架

超人玩具有貨!

我見到啊,不過冇時間去買啊今日
有無巴打知邊到有chucky賣?

新定舊㗎

]

遲左,全部已hold

排住先啦

唯有係咁啦
搞咩今次好似咁少貨架

好似係因為蜘蛛仔受歡迎
我幾嗰冇買開mafex嘅fd都有入

不過mafex唔似shf咁,少d地方會賣

遲左,全部已hold

排住先啦

唯有係咁啦
搞咩今次好似咁少貨架

好似係因為蜘蛛仔受歡迎
我幾嗰冇買開mafex嘅fd都有入

不過mafex唔似shf咁,少d地方會賣

Mafex一出一定要快買
遲左就一係冇貨一係炒價

新定舊㗎

新定舊㗎

雞旺唔知有冇
個樣好正
各位jl會揀shf定mafex?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞