美玩討論區(2)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
Hottoys DD派貨喇,有冇巴打入咗
淘寶買左隻3.75 deadpool,50蚊左右
歡唔歡迎討論「陸廠」?如果可以既話我晏d可以po下相上黎

如果不了咁當我冇講過

如果不了咁當我冇講過

呢度冇咁多規定既

如果不了咁當我冇講過

呢度冇咁多規定既

廢事咁大聲講陸廠野嘛
咁我晏d上黎po下圖

如果不了咁當我冇講過

呢度冇咁多規定既

廢事咁大聲講陸廠野嘛
咁我晏d上黎po下圖

之前陸廠出左隻thanos,都多人講

都係Marvel Legends又平又耐玩,特別係無人樣個d

而家好似係ml有人樣既多人玩嘢
thor 既hela

我個隻homemade右腳好鬆

我隻右腳都係有鬆,每次要轉返好個位
Hottoys DD派貨喇,有冇巴打入咗

唔係大愛角色
都唔會諗住買hottoys

我等緊貨到

對腳終極腳軟
大脾果舊ball joint會甩黑漆
對腳終極腳軟

撳錯未打晒
不過50黎講我覺得都幾好,都真係做到3.75超可動,幾好玩
而且配件又齊

另外圖2果個係順便淘埋既陸廠魂支架,好似5-6蚊左右一個,都抵玩
對腳終極腳軟

撳錯未打晒
而且配件又齊

另外圖2果個係順便淘埋既陸廠魂支架,好似5-6蚊左右一個,都抵玩

腳軟既,我寧願畀貴d好過
網上搵圖,有冇人知d字點整
對腳終極腳軟

撳錯未打晒
而且配件又齊

腳軟既,我寧願畀貴d好過

但野太舊係香港好難搵
上ebay睇過又賣緊幾成300幾未計運費

Photoshop咋喎 原裝logo

Photoshop咋喎 原裝logo

I see
唔識玩photoshop

推下post
想要6吋GG俠
究竟咩廠最抵玩
想要6吋GG俠
究竟咩廠最抵玩

最抵玩一定係孩之寶
想要6吋GG俠
究竟咩廠最抵玩

最抵玩一定係孩之寶

掙扎緊
SHF定孩記
想要6吋GG俠
究竟咩廠最抵玩

最抵玩一定係孩之寶

掙扎緊
SHF定孩記

我都投孩佬一票

Gg俠呢d咁好動要放心扭既角色我覺得買孩佬會適合d
孩佬任扭架喎
想要6吋GG俠
究竟咩廠最抵玩

最抵玩一定係孩之寶

掙扎緊
SHF定孩記

我都投孩佬一票

孩佬任扭架喎

我都係鐘意粗扭粗玩既人
想要6吋GG俠
究竟咩廠最抵玩

最抵玩一定係孩之寶

掙扎緊
SHF定孩記

我都投孩佬一票

孩佬任扭架喎

我都係鐘意粗扭粗玩既人

主要都係report同價錢問題
一隻$200以下,一隻就成6xxx円
想要6吋GG俠
究竟咩廠最抵玩

最抵玩一定係孩之寶

掙扎緊
SHF定孩記

我都投孩佬一票

孩佬任扭架喎

我都係鐘意粗扭粗玩既人

上網睇玩評堅正
但諗緊買獨立一隻gg定同iron man set既gg
一隻有頭雕一隻冇
仲有你地買ML起邊買多?
想要6吋GG俠
究竟咩廠最抵玩

最抵玩一定係孩之寶

掙扎緊
SHF定孩記

我都投孩佬一票

孩佬任扭架喎

我都係鐘意粗扭粗玩既人

上網睇玩評堅正
但諗緊買獨立一隻gg定同iron man set既gg
一隻有頭雕一隻冇
仲有你地買ML起邊買多?

獨立啦,頭樣我覺得麻麻地似 同埋有d大
我喺日本買
正價咪反斗城,灣仔太原街,現時點,唔知信和有冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞