NGT48討論區第12回:西村菜那子生日快樂

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
呢到有人飯idol飯到攞HKU Scholarship,
其實兩樣都可以平衡 事在人為咖啫

多謝南哥嘅支持與鼓勵
ps 其實係同老豆燒緊嘢食
呢到有人飯idol飯到攞HKU Scholarship,
其實兩樣都可以平衡 事在人為咖啫

多謝南哥嘅支持與鼓勵
ps 其實係同老豆燒緊嘢食

再MK啲都O K
反正平時啲學生都唔係純品
根本成團有一半人都唔係新潟人

本地人/新潟工作居住
你地講開讀書,其實我想問好似我咁,讀完大學走去做廚房佬係咪好戇鳩呢

你地講開讀書,其實我想問好似我咁,讀完大學走去做廚房佬係咪好戇鳩呢

唔覺 我讀緊都唔知自己畢業想做乜
尤其廚房佬條路行得啱其實都可以幾好搵

人人都有自己嘅夢想,我覺得冇問題呀!

我而家幫屋企手做廚房佬,底薪22000,跟住3間分,每間每月再分成囉,算唔算好揾
其實男仔識煮嘢食先charm
其實男仔識煮嘢食先charm

第一次聽,比人笑就聽得多

same

test

test

Suppose 透明底,依家黑色,有問題,等陣

test

Suppose 透明底,依家黑色,有問題,等陣

墨清

test
我對將來都好迷惘:
btw墨清

我而家幫屋企手做廚房佬,底薪22000,跟住3間分,每間每月再分成囉,算唔算好揾

家族生意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞