NGT48討論區第12回:西村菜那子生日快樂

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
星期一剪裙真係幾好聽
升中四夠16未

咁唔屌得喎
戰國時代神七稱雄,之後發生混戰,而最出名既一役就大聲鑽石之役,殺出一個大名佢就係 松井珠理奈......
我想試下寫48故,有冇巴打有設定提供?

HKT vs NGT

更衣室打狗同心戰
一係寫岡田奈勾的後宮秘密生活

重甜,唔該
頭先有個港女幾靚女同我坐巴士,正當我想由上層落去嘅時候,佢望咗我一眼,突然將我拉低,然後用白滑又淫賤嘅手將我條㾝除落嚟,將我嘅巨蟒暴露係空氣中,佢首先用手......(有絲打).........
最後完成左冰火七重天

加甜?

今朝我搭車同港女坐假假地都有一段

巴打你一句無前無後想點?

兩個都無甜,廢柴

夜晚依架接駁巴士居然無咩人 上層得大概6、7個人到
但唔知點解 個女仔居然唔坐其他位 坐咗落奈良巴隔離
奈良巴坐窗邊 電話無電 於是無聊咁扮睇窗外風景
實際係心入面100個問號 心諗無啦啦做咩有條女坐隔離
仲要幾靚女

唔通佢鍾意我?
奈良巴唔似8字巴咁虛偽 睇過av佢會認
佢腦入面即刻開始妄想唔同嘅情節...

諗諗下 個女仔居然開聲 打破咗今晚嘅沈默

「你都係住桃桃邨嗰頭嫁?」

「呃 係呀 你又知嘅?」

有啲尷尬添 奈良巴一同靚女講嘢 對方對colour con加埋長長嘅眼睫毛望著自己對眼就有啲口窒窒
仆街!早知多啲上米po問下啲型棍子!書到用時方恨少

「哦係呀 我都係住附近 成日夜咗收工就見你自己一個搭去嗰邊 咪問下囉」

靚女淺淺笑咗笑 側側頭望著奈良巴

-------
(off topic) 奈良巴 你個 靚女有冇話似邊個
頭先有個港女幾靚女同我坐巴士,正當我想由上層落去嘅時候,佢望咗我一眼,突然將我拉低,然後用白滑又淫賤嘅手將我條㾝除落嚟,將我嘅巨蟒暴露係空氣中,佢首先用手......(有絲打).........
最後完成左冰火七重天

加甜?

今朝我搭車同港女坐假假地都有一段

巴打你一句無前無後想點?

兩個都無甜,廢柴

夜晚依架接駁巴士居然無咩人 上層得大概6、7個人到
但唔知點解 個女仔居然唔坐其他位 坐咗落奈良巴隔離
奈良巴坐窗邊 電話無電 於是無聊咁扮睇窗外風景
實際係心入面100個問號 心諗無啦啦做咩有條女坐隔離
仲要幾靚女

唔通佢鍾意我?
奈良巴唔似8字巴咁虛偽 睇過av佢會認
佢腦入面即刻開始妄想唔同嘅情節...

諗諗下 個女仔居然開聲 打破咗今晚嘅沈默

「你都係住桃桃邨嗰頭嫁?」

「呃 係呀 你又知嘅?」

有啲尷尬添 奈良巴一同靚女講嘢 對方對colour con加埋長長嘅眼睫毛望著自己對眼就有啲口窒窒
仆街!早知多啲上米po問下啲型棍子!書到用時方恨少

「哦係呀 我都係住附近 成日夜咗收工就見你自己一個搭去嗰邊 咪問下囉」

靚女淺淺笑咗笑 側側頭望著奈良巴

-------
(off topic) 奈良巴 你個 靚女有冇話似邊個

伊豆田
mk港女 應該未出嚟做嘢 無mb似
唔好話講嘢 我同先想落車叫佢借借都淆淆哋
mk港女 應該未出嚟做嘢 無mb似

屌...係咪fbi嚟㗎
奈良巴係靚仔 正常樣 定 毒拎
女子棒球都得

最好比d ngt 囡囡客串下路人角色

係就會改男子,好大工程
要改名(啱返日文發音/意思)
能力設定
搵日職棒隻垃圾game試人
Fine tune.
奈良巴係靚仔 正常樣毒拎
女子棒球都得

係就會改男子,好大工程
能力設定
Fine tune.

九月/月尾多時間先
[松井珠理奈 1部4張]
...
我:玲奈生日的時候你有給她發Line嗎?
珠:有有有(したしたした)
我:那玲奈醬有回覆你嗎?
珠:回了回了回了(きたきたきた)
我:說了什麼?
珠:秘密 ~
女子棒球都得

係就會改男子,好大工程
能力設定
Fine tune.

48 ,我地都係想睇mb啫
男子唔好啦

那有女職,你老母
有嘅我去咗打啦
奈良巴係靚仔 正常樣 定 毒拎

正常低少少 btw你係咪當毒係一定柒頭 其實毒撚有咩問題...
女子棒球都得

係就會改男子,好大工程
能力設定
Fine tune.

48 ,我地都係想睇mb啫
男子唔好啦

那有女職,你老母
有嘅我去咗打啦

轉踢波or排球個啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞