NGT48討論區第12回:西村菜那子生日快樂

1001 回覆
7 Like 4 Dislike

c做乜咁燥

比醫生斷9估我抑鬱

知唔知自己講過咩令佢咁認為?

「好想死,人生冇希望啦!」呢啲?

百憂解嚟,唔好食,會食到個人想自殺

我會dump咗佢

要醫抑鬱,睇數字團就得
生狗真男仔

gbra最愛
新人lm
NGT is good
I like NGT members
係咪政府醫生嚟,亂咁開百憂解,真係痴撚線
潟姐美男雙推LM
生狗真男仔

gbra最愛

好想問佢收唔收女朋友
呀彩點睇茂木忍
生狗真男仔

gbra最愛

gbra乃推邊個
生狗真男仔

gbra最愛

gbra乃推邊個

生駒

我:斷症好似要做心理量表,我使唔使?
董姓副顧問醫生:唔使呀,呢啲係心理醫生做嘅,你下星期見佢嘅時候同佢講啦!

董姓副顧問醫生:唔使呀,呢啲係心理醫生做嘅,你下星期見佢嘅時候同佢講啦!

唔知彩姐你咩事好難判斷喎
唔記得第幾單既乃有首cw曲差唔多全團係着男裝
12定13年
個mv講間學校禁止校內戀愛但佢地好想拍拖幾正

我:我下年要過日本讀書,可唔可以幫手pass profile ?
:我哋係唔會幫你做嘅,最多幫你寫信比間U。不過人哋睇完封信有機會唔收你咖!
牙彩去日本讀大學
牙彩去日本讀大學

生狗真男仔

gbra最愛

gbra乃推邊個

生駒

短髪控
牙彩去日本讀大學

東大定早稻田

有鳩的女人
牙彩去日本讀大學

東大定早稻田

京大/九州大

我:我下年要過日本讀書,可唔可以幫手pass profile ?
:我哋係唔會幫你做嘅,最多幫你寫信比間U。不過人哋睇完封信有機會唔收你咖!

唔知你讀香港邊間
Exchange定post grad
以我所知我嗰邊profile係自己搵香港醫院certify自己send過去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞