NGT48討論區第12回:西村菜那子生日快樂

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
想問吓,ifc定icc排隊跳樓快D,我想快D死

一齊去ICC

唔好死住呀 仲有港女 mk妹 學生妹等緊大家

之前咪講咗港女唔啱我地囉

你個欣賞list有mk妹!

欣賞姐‼️

一齊去ICC

Only㗎妹

細佬 聽叔叔講 你身邊嗰啲係最好的 你見唔到網上間中就有人講咩「中學無拍拖人生遺憾」乜乜乜咩 欣賞港女的教育要從小培養的‼️

輸咗

佢真係好萌

佢真係好萌

弱智樣‼️

我對現承諾咋

一齊去ICC

Only㗎妹

細佬 聽叔叔講 你身邊嗰啲係最好的 你見唔到網上間中就有人講咩「中學無拍拖人生遺憾」乜乜乜咩 欣賞港女的教育要從小培養的‼️

我身邊嗰啲全部都好豬

學下G Bra

一齊去ICC

Only㗎妹

我身邊嗰啲全部都好豬

學下G Bra

已經拍左
仲要唔止一次
所以依家目標係㗎妹

一齊去ICC

Only㗎妹

我身邊嗰啲全部都好豬

傻豬 你以為女人個個都天生麗質咩 咩叫只有懶嘅女人無醜嘅女人 依家你個年紀就睇得最清楚 第日大咗身邊啲女人全部化哂妝你就唔識認靚唔靚嫁啦 隨時一落妝你就認唔到 your time is now‼️
墨清終於唔再隱藏自己 展現佢真面目
墨清終於唔再隱藏自己 展現佢真面目

Agger

Only㗎妹

我身邊嗰啲全部都好豬

學下G Bra

已經拍左
仲要唔止一次
所以依家目標係㗎妹

敗爺幾時得閒過教返兩招

一齊去ICC

Only㗎妹

我身邊嗰啲全部都好豬

學下G Bra

已經拍左
仲要唔止一次
所以依家目標係㗎妹

我頂你啊❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

Only㗎妹

我身邊嗰啲全部都好豬

傻豬 你以為女人個個都天生麗質咩 咩叫只有懶嘅女人無醜嘅女人 依家你個年紀就睇得最清楚 第日大咗身邊啲女人全部化哂妝你就唔識認靚唔靚嫁啦 隨時一落妝你就認唔到 your time is now‼️

But i can not control the time by myself

應該咁講 無咁大個頭就唔好戴咁大頂帽
你只aim㗎妹無問題 問題係你有無食㗎妹嘅package
開始有D同情8字仔,

Only㗎妹

我身邊嗰啲全部都好豬

學下G Bra

已經拍左
仲要唔止一次
所以依家目標係㗎妹

敗爺幾時得閒過教返兩招

其實只要有心人人都可以溝女

Only㗎妹

我身邊嗰啲全部都好豬

學下G Bra

已經拍左
仲要唔止一次
所以依家目標係㗎妹

敗爺幾時得閒過教返兩招

其實只要有心人人都可以溝女

但你啱啱先戴綠帽喎

Only㗎妹

我身邊嗰啲全部都好豬

學下G Bra

已經拍左
仲要唔止一次
所以依家目標係㗎妹

敗爺幾時得閒過教返兩招

敗仔先顯露真面目‼️中學拍咗唔止一次拖‼️
我都係中學拍咗一次拖 不過開2股 計1次

Only㗎妹

我身邊嗰啲全部都好豬

學下G Bra

已經拍左
仲要唔止一次
所以依家目標係㗎妹

敗爺幾時得閒過教返兩招

其實只要有人人都可以溝女

幫你改返
mk感情台 我出返去先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞