NGT48討論區第12回:西村菜那子生日快樂

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
美優紀應該係48G 史上最釣 Top 1

你知唔知Akb第一個釣師係邊個

河西定手越

就係河西啦,迷路行埋一面啦

btw禾條女宮島係小河西
原來下個月出黑膠碟
有冇巴打會買

不過冇黑膠機
研究緊有冇入門機

好撚貴喎,為一隻碟值得嗎
原來下個月出黑膠碟
有冇巴打會買

不過冇黑膠機
研究緊有冇入門機

好撚貴喎,為一隻碟值得嗎

本身有呢方面興趣嘅人都唔會聽米團啦
Google咗河西智美
原來48咁多靚女

大開眼界
屌那星,人地聽黑膠就係要聽陰質嗎

你推NGT都唔係盲撚到夠薑講佢地唱歌好掂呀
美優紀應該係48G 史上最釣 Top 1

你知唔知Akb第一個釣師係邊個

河西定手越

就係河西啦,迷路行埋一面啦

btw禾條女宮島係小河西

美優紀淨係聽把聲已經叔叔不含了

叔叔要含就大撚獲啦

仙女天音呀

穴足天音呀

仙女天音呀

愛情唔只令人盲目 亦都令人耳聾
嘩....tvb場波踢到隻手甩咗月交,成隻手淆哂,好恐怖
「好,今年將會係第一百屆日本全國高校野球選手權大會為咗賀一賀佢我哋痿員會決定試下搞返個女子選手權大會。」營運痿員長秋原康拍住心口宣佈。身為難波女高嘅學生會長同棒球擔當,睇怕呢次我個頭濕鳩硬啦屌!

「さやかたん!有冇掛住人哋啫?人哋冇見你一個鐘啦!個心好唔舒服呀!嗱,你睇!」毫無羞恥心咁「囡」埋嚟嘅係我嘅副手…渡邊美優紀即管全校人人都叫佢做「姣婆姬」。

「美優紀....校董會班忽佬想我哋去打女版甲子園呀!點樣算?」
「哦,棒球啫!我嘅彩彩肯肯定可以一個carry全隊嘅!」渡邊美優紀對大島彩使用「攻擊⚫心心眼」,大島彩受到一百點傷害,血量歸零。大島彩投降。
「呀...咁...咁我...我去搵木下兄妹傾下先....」我是咪對個死姣婆心動

「喂,死忽佬!喂!死仆街!係咪睇住我去死先?如果你唔幫我打二、遊根本唔夠人打呀!」
「哦,垃撚圾!你唔撚係好勁一個人可以三刀流投、野、打三項全能咩?我呢啲廢柴除咗染頭彈Bass就冇嘢識咖啦!過主啦,屌!」
「我求下你啦,好冇?我由細同你玩到大,你係咪托我手肘先?」
「要返工,不了。你條木咀撬我牆腳仲好意思叫我幫你?」
「哎吔,呀哥你咪幫下彩哥哥(追女仔)囉,如果贏咗,我哋一定會好出名啫!」
「啱呀,春奈!分多啲獎金又點話呀!(抵我平時咁錫你)」

「家陣花爺我好窮咩? 嗱,見你係我兄弟咋!幫我搵過條女當無數啦!最多幫你拖齊十五人啦!
「得得得!一世人兩兄弟!隔離班個三田?
「妖!
於是今日放學....就係第一次練習
大島彩 投/外/內
渡邊美 捕
木下春 一
木下花 二遊
城 二遊
太田 三
井尻 外
內木 外
須藤 外
白間 繼投
吉田
沖田
矢倉
藪下
村瀬
谷川 後備
望著個名單我呆咗. . .
乜撚嘢嚟咖?

「What the fuck is this ?
「一隊完美嘅女棒隊囉!呀漏咗三田、里婆婆同菜姐係Manager添!」
我突然間有一種想嘔嘅感覺。
「我一個人點撚樣打三個位先?」
「你得嘅!」
「渡邊呢?
「佢剩係要接波啫,easy啦!」

「我屌你老婆!」

「嗱,Baby你就咁踎喺度,呢格入面,唔。彩哥哥就會掉個波入你隻手套度咖啦!啪啪聲好好聽咖!」我即刻見到姣婆紅都臉晒一定係又諗邪嘢

點呀8字巴
我寫到攞紙巾就無寫
你係咪真係去咗攞紙巾打丁

點呀8字巴
我寫到攞紙巾就無寫

你唔洗寫啦,佢睇緊波,妓係球隊名,佢恥笑緊隊波

甩左胶就恐怖 笑止

點呀8字巴
我寫到攞紙巾就無寫

妓院又... 1-2李城
痴線線,開post九個鐘,個post去咗五百幾個留言

甩左胶就恐怖 笑止

知你睇開個D暴力啦
痴線線,開post九個鐘,個post去咗五百幾個留言

唔係不嬲平均一日一Po咖咩

點呀8字巴
我寫到攞紙巾就無寫

妓院又... 1-2李城

禾迷雲黨表示

今年阿妓應該前4不保
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞