NGT48討論區第12回:西村菜那子生日快樂

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
「好,今年將會係第一百屆日本全國高校野球選手權大會為咗賀一賀佢我哋痿員會決定試下搞返個女子選手權大會。」營運痿員長秋原康拍住心口宣佈。身為難波女高嘅學生會長同棒球擔當,睇怕呢次我個頭濕鳩硬啦屌!

「さやかたん!有冇掛住人哋啫?人哋冇見你一個鐘啦!個心好唔舒服呀!嗱,你睇!」毫無羞恥心咁「囡」埋嚟嘅係我嘅副手…渡邊美優紀即管全校人人都叫佢做「姣婆姬」。

「美優紀....校董會班忽佬想我哋去打女版甲子園呀!點樣算?」
「哦,棒球啫!我嘅彩彩肯肯定可以一個carry全隊嘅!」渡邊美優紀對大島彩使用「攻擊⚫心心眼」,大島彩受到一百點傷害,血量歸零。大島彩投降。
「呀...咁...咁我...我去搵木下兄妹傾下先....」我是咪對個死姣婆心動
[quote]頭先有個港女幾靚女同我坐巴士,正當我想由上層落去嘅時候,佢望咗我一眼,突然將我拉低,然後用白滑又淫賤嘅手將我條㾝除落嚟,將我嘅巨蟒暴露係空氣中,佢首先用手......(有絲打).........
最後完成左冰火七重天

加甜?

今朝我搭車同港女坐假假地都有一段

巴打你一句無前無後想點?

兩個都無甜,廢柴

夜晚依架接駁巴士居然無咩人 上層得大概6、7個人到
但唔知點解 個女仔居然唔坐其他位 坐咗落奈良巴隔離
奈良巴坐窗邊 電話無電 於是無聊咁扮睇窗外風景
實際係心入面100個問號 心諗無啦啦做咩有條女坐隔離
仲要幾靚女

唔通佢鍾意我?
奈良巴唔似8字巴咁虛偽 睇過av佢會認
佢腦入面即刻開始妄想唔同嘅情節...

諗諗下 個女仔居然開聲 打破咗今晚嘅沈默

「你都係住桃桃邨嗰頭嫁?」

「呃 係呀 你又知嘅?」

有啲尷尬添 奈良巴一同靚女講嘢 對方對colour con加埋長長嘅眼睫毛望著自己對眼就有啲口窒窒
仆街!早知多啲上米po問下啲型棍子!書到用時方恨少

「哦係呀 我都係住附近 成日夜咗收工就見你自己一個搭去嗰邊 咪問下囉」

靚女淺淺笑咗笑 側側頭望著奈良巴

嘩 講得依句即係想識我啦 奈良巴心諗
自己樣一般又唔太識吹水 行路頭茸茸唔敢望人 單身咗差唔多30年 都就嚟放棄了 居然今晚機會終於嚟
如果得咗 今年過年一定要還神

「呀...係呀...我...我今年HKU fresh grad,讀日本研究,依家喺中環返緊日本文化協會。」

「嘩日本研究!好勁呀!讀咩嫁?我都好鍾意日本文化!」

奈良巴心諗,依個女仔睇落都啱啱中學畢業都唔知有冇,就已經咁識講嘢取悅男性,女人果然真係好似網上講咁,個個都好假。

不過再細心望下,又好似佢又唔係呃戈人...

百摺嘅灰色短裙,坐低見到大脾1/3到一半...

白色嘅綿tee加件類似日本校服嘅冷衫

又幾有日本feel喎!

「嗯...我大學嗰陣就特別修讀日本流行嘅文化咁,例如小說呀、動漫、cosplay、明星、idol都有研究呀...哈哈!啲人成日話我修啲嘢好毒,但我覺得自己鍾意就得嘛」

「啱呀 我都鍾意日本流行文化 由其係啲校服呀水手服 覺得好靚」

mk妹停咗陣 眼神望著好遠嘅地方 好似諗緊啲咩咁

「唉 不過以前男朋友唔鍾意我咁著 話引哂啲咸濕仔 比人睇蝕哂」

佢嘆咗口氣 無再講落去

mk 妹大概也有自己的故事

「咁...唔緊要啦 過咗去就算 依家你想點就點 唔使理其他人點諗。我覺得 做人最緊要做自己想做嘅嘢」奈良巴好認真咁望著mk妹

mk妹好鬼馬咁碌一碌佢對大眼仔 好似有啲陰謀咁笑咗笑 突然雙手拉著奈良巴嘅手。
「喂 衰仔,如果呢,我話如果,我同你一齊,你會唔會管著我著咩衫?」

mk妹哄低咗個身少少,眼碌碌咁望住奈良巴

奈良巴心跳加速 紅都就嚟面埋

mk妹對眼唔係好靚 但個妝好日系feel 係都足以令奈良巴支持唔住

仆街好似仲feel到自己扯扯地 果然毒拎拖手真係好易扯

「唔...唔會呀!」

奈良巴已經講唔落去 因為mk妹咀咗埋嚟
墨清寫條女g嚟 邊有女仔第一次見就咁 女仔鍾意男主動㗎 好似係

中學嘅女仔都或者會嘅 如果佢真係好鍾意你 主動扮可愛嘟吓咀哄下你想你鍾意佢

between又係你話佢大約FBI年紀嘅

梳 可能我表達得唔清楚 應該讀完中學但未入大學個隻 fbi唔係我講
Between 墨清你露底
真係g嚟 今晚係夢入面要教訓下佢
墨清寫條女g嚟 邊有女仔第一次見就咁 女仔鍾意男主動㗎 好似係

中學嘅女仔都或者會嘅 如果佢真係好鍾意你 主動扮可愛嘟吓咀哄下你想你鍾意佢

between又係你話佢大約FBI年紀嘅

梳 可能我表達得唔清楚 應該讀完中學但未入大學個隻 fbi唔係我講
Between 墨清你露底

無了!最正係中四五學生妹!到中六尾/一畢業就一切都不同了!!

我一直都係ff傻佬 無話露唔露底
扯緊
快啲

係吖?咁我唔寫住 去碌個杯麵食先
公元20XX年
係極東地區有一個島國
島國上有好多大大少少嘅勢力
而佢地之間經常因為不同嘅問題而發軍事衝突
大至勢力分佈,少至兒女私情
我地將佢地稱之為'大名'

去到依家
整個島國基本上由六個勢力所支配
分配係'江戶'(由渡邊家為首)
'難波'(由山本家為首)
'清洲'(由松井家為首)
'博多'(由指原家為首)
'海軍'(由岡田家為首)
仲有'新潟'(由由住家為首)
呢六個勢力各自都為統一島國為己任
所以佢地經常有衝突
除此之外
仲有一個被稱為'坂道軍團'嘅俠客組織嘅存在
雖然佢地人數少而已且行蹤飄忽
但佢地係六大勢力眼中係一個不可忽視嘅存在
「好,今年將會係第一百屆日本全國高校野球選手權大會為咗賀一賀佢我哋痿員會決定試下搞返個女子選手權大會。」營運痿員長秋原康拍住心口宣佈。身為難波女高嘅學生會長同棒球擔當,睇怕呢次我個頭濕鳩硬啦屌!

「さやかたん!有冇掛住人哋啫?人哋冇見你一個鐘啦!個心好唔舒服呀!嗱,你睇!」毫無羞恥心咁「囡」埋嚟嘅係我嘅副手…渡邊美優紀即管全校人人都叫佢做「姣婆姬」。

「美優紀....校董會班忽佬想我哋去打女版甲子園呀!點樣算?」
「哦,棒球啫!我嘅彩彩肯肯定可以一個carry全隊嘅!」渡邊美優紀對大島彩使用「攻擊⚫心心眼」,大島彩受到一百點傷害,血量歸零。大島彩投降。
「呀...咁...咁我...我去搵木下兄妹傾下先....」我是咪對個死姣婆心動

「喂,死忽佬!喂!死仆街!係咪睇住我去死先?如果你唔幫我打二、遊根本唔夠人打呀!」
「哦,垃撚圾!你唔撚係好勁一個人可以三刀流投、野、打三項全能咩?我呢啲廢柴除咗染頭彈Bass就冇嘢識咖啦!過主啦,屌!」
「我求下你啦,好冇?我由細同你玩到大,你係咪托我手肘先?」
「要返工,不了。你條木咀撬我牆腳仲好意思叫我幫你?」
「哎吔,呀哥你咪幫下彩哥哥(追女仔)囉,如果贏咗,我哋一定會好出名啫!」
「啱呀,春奈!分多啲獎金又點話呀!(抵我平時咁錫你)」
公元20XX年
係極東地區有一個島國
島國上有好多大大少少嘅勢力
而佢地之間經常因為不同嘅問題而發軍事衝突
大至勢力分佈,少至兒女私情
我地將佢地稱之為'大名'

去到依家
整個島國基本上由六個勢力所支配
分配係'江戶'(由渡邊家為首)
'難波'(由山本家為首)
'清洲'(由松井家為首)
'博多'(由指原家為首)
'海軍'(由岡田家為首)
仲有'新潟'(由荻野家為首)
呢六個勢力各自都為統一島國為己任
所以佢地經常有衝突
除此之外
仲有一個被稱為'坂道軍團'嘅俠客組織嘅存在
雖然佢地人數少而已且行蹤飄忽
但佢地係六大勢力眼中係一個不可忽視嘅存在

由佳姓荻野的

Sor‼️
X,我喺度做緊啲乜
X,我喺度做緊啲乜

作文囉
[quote]頭先有個港女幾靚女同我坐巴士,正當我想由上層落去嘅時候,佢望咗我一眼,突然將我拉低,然後用白滑又淫賤嘅手將我條㾝除落嚟,將我嘅巨蟒暴露係空氣中,佢首先用手......(有絲打).........
最後完成左冰火七重天

加甜?

今朝我搭車同港女坐假假地都有一段

巴打你一句無前無後想點?

兩個都無甜,廢柴

夜晚依架接駁巴士居然無咩人 上層得大概6、7個人到
但唔知點解 個女仔居然唔坐其他位 坐咗落奈良巴隔離
奈良巴坐窗邊 電話無電 於是無聊咁扮睇窗外風景
實際係心入面100個問號 心諗無啦啦做咩有條女坐隔離
仲要幾靚女

唔通佢鍾意我?
奈良巴唔似8字巴咁虛偽 睇過av佢會認
佢腦入面即刻開始妄想唔同嘅情節...

諗諗下 個女仔居然開聲 打破咗今晚嘅沈默

「你都係住桃桃邨嗰頭嫁?」

「呃 係呀 你又知嘅?」

有啲尷尬添 奈良巴一同靚女講嘢 對方對colour con加埋長長嘅眼睫毛望著自己對眼就有啲口窒窒
仆街!早知多啲上米po問下啲型棍子!書到用時方恨少

「哦係呀 我都係住附近 成日夜咗收工就見你自己一個搭去嗰邊 咪問下囉」

靚女淺淺笑咗笑 側側頭望著奈良巴

嘩 講得依句即係想識我啦 奈良巴心諗
自己樣一般又唔太識吹水 行路頭茸茸唔敢望人 單身咗差唔多30年 都就嚟放棄了 居然今晚機會終於嚟
如果得咗 今年過年一定要還神

「呀...係呀...我...我今年HKU fresh grad,讀日本研究,依家喺中環返緊日本文化協會。」

「嘩日本研究!好勁呀!讀咩嫁?我都好鍾意日本文化!」

奈良巴心諗,依個女仔睇落都啱啱中學畢業都唔知有冇,就已經咁識講嘢取悅男性,女人果然真係好似網上講咁,個個都好假。

不過再細心望下,又好似佢又唔係呃戈人...

百摺嘅灰色短裙,坐低見到大脾1/3到一半...

白色嘅綿tee加件類似日本校服嘅冷衫

又幾有日本feel喎!

「嗯...我大學嗰陣就特別修讀日本流行嘅文化咁,例如小說呀、動漫、cosplay、明星、idol都有研究呀...哈哈!啲人成日話我修啲嘢好毒,但我覺得自己鍾意就得嘛」

「啱呀 我都鍾意日本流行文化 由其係啲校服呀水手服 覺得好靚」

mk妹停咗陣 眼神望著好遠嘅地方 好似諗緊啲咩咁

「唉 不過以前男朋友唔鍾意我咁著 話引哂啲咸濕仔 比人睇蝕哂」

佢嘆咗口氣 無再講落去

mk 妹大概也有自己的故事

「咁...唔緊要啦 過咗去就算 依家你想點就點 唔使理其他人點諗。我覺得 做人最緊要做自己想做嘅嘢」奈良巴好認真咁望著mk妹

mk妹好鬼馬咁碌一碌佢對大眼仔 好似有啲陰謀咁笑咗笑 突然雙手拉著奈良巴嘅手。
「喂 衰仔,如果呢,我話如果,我同你一齊,你會唔會管著我著咩衫?」

mk妹哄低咗個身少少,眼碌碌咁望住奈良巴

奈良巴心跳加速 紅都就嚟面埋

mk妹對眼唔係好靚 但個妝好日系feel 係都足以令奈良巴支持唔住

仆街好似仲feel到自己扯扯地 果然毒拎拖手真係好易扯

「唔...唔會呀!」

奈良巴已經講唔落去 因為mk妹咀咗埋嚟

mk妹一下就嘴埋嚟 佢嘅嘴脣好唸好濕好舒服

唉總之就正啦

mk妹將自己條利伸入奈良巴個嘴度 兩條利開始喺度玩 佢仲「絕」奈良巴條利
「絕」到「絕」「絕」聲 仆街架車仲有人嫁

mk妹都幾識嘴 carry住令奈良巴感覺到前所未有嘅爽

佢地抖咗抖 又再嘴過
佢地開始攬住對方 愈攬愈緊
奈良巴感覺到mk妹啲手指好似就嚟刮穿了佢件恤衫
不過唔緊要

值得
變左講故台
請大家講句
「港女好正 從今日開始我唔會再標籤港女」
「I love Hong Kong girls!」
咁我就會繼續寫
開波

睇緊阿妓定德國杯
墨青居然寫甜故

其實我都幫佢寫左篇
請大家講句
「港女好正 從今日開始我唔會再標籤港女」
「I love Hong Kong girls!」
咁我就會繼續寫

咁你唔洗寫啦,我去講故台睇啦
開波

睇緊阿妓定德國杯

爺爺sure win
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞