NGT48討論區第12回:西村菜那子生日快樂

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
8字巴成日得罪人
8字巴成日得罪人

係愛啊哈利
8字巴成日得罪人

係愛啊哈利

This
8字巴成日得罪人

係愛啊哈利

This

is
張圖唔係一早cap好, 個po又唔係8字巴開居然都搵得返
咁快認咗gay

你淨想換生寫就真係無

有冇其他嘢?

幾百gb av岩唔岩

我唔睇AV

所以想見識吓

追擊手

又迫撃我
我唔比屎眼你玩啫

小妹對男人冇興趣
原來又係基po

你淨想換生寫就真係無

有冇其他嘢?

幾百gb av岩唔岩

我唔睇AV

所以想見識吓

追擊手

又迫撃我
我唔比屎眼你玩啫

小妹對男人冇興趣

小妹
升中四夠16未
頭先有個港女幾靚女同我坐巴士,正當我想由上層落去嘅時候,佢望咗我一眼,突然將我拉低,然後用白滑又淫賤嘅手將我條㾝除落嚟,將我嘅巨蟒暴露係空氣中,佢首先用手......(有絲打).........
最後完成左冰火七重天

加甜?

今朝我搭車同港女坐假假地都有一段

巴打你一句無前無後想點?

兩個都無甜,廢柴

夜晚依架接駁巴士居然無咩人 上層得大概6、7個人到
但唔知點解 個女仔居然唔坐其他位 坐咗落奈良巴隔離
奈良巴坐窗邊 電話無電 於是無聊咁扮睇窗外風景
實際係心入面100個問號 心諗無啦啦做咩有條女坐隔離
仲要幾靚女

唔通佢鍾意我?
奈良巴唔似8字巴咁虛偽 睇過av佢會認
佢腦入面即刻開始妄想唔同嘅情節...

諗諗下 個女仔居然開聲 打破咗今晚嘅沈默
我想試下寫48故,有冇巴打有設定提供?
頭先有個港女幾靚女同我坐巴士,正當我想由上層落去嘅時候,佢望咗我一眼,突然將我拉低,然後用白滑又淫賤嘅手將我條㾝除落嚟,將我嘅巨蟒暴露係空氣中,佢首先用手......(有絲打).........
最後完成左冰火七重天

加甜?

今朝我搭車同港女坐假假地都有一段

巴打你一句無前無後想點?

兩個都無甜,廢柴

夜晚依架接駁巴士居然無咩人 上層得大概6、7個人到
但唔知點解 個女仔居然唔坐其他位 坐咗落奈良巴隔離
奈良巴坐窗邊 電話無電 於是無聊咁扮睇窗外風景
實際係心入面100個問號 心諗無啦啦做咩有條女坐隔離
仲要幾靚女

唔通佢鍾意我?
奈良巴唔似8字巴咁虛偽 睇過av佢會認
佢腦入面即刻開始妄想唔同嘅情節...

諗諗下 個女仔居然開聲 打破咗今晚嘅沈默

屌根本墨清今朝真人真事借我寫返出嚟

寫運動囉 你有睇開

之前講過,松珠戰國稱霸之路

之前講過,松珠戰國稱霸之路

屌,短篇先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞