NGT48討論區第12回:西村菜那子生日快樂

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
NMB係山田菜菜
NMB無山田菜菜
「好,今年將會係第一百屆日本全國高校野球選手權大會為咗賀一賀佢我哋痿員會決定試下搞返個女子選手權大會。」營運痿員長秋原康拍住心口宣佈。身為難波女高嘅學生會長同棒球擔當,睇怕呢次我個頭濕鳩硬啦屌!
全部都係nmb嘅人嚟嘅

喂講起NMB
比你地成日講搞到去search下啲mb名
咩白間 咩美優紀
兩個都幾正喎
與田出書有乜問題?驚比人睇蝕?

我怕佢比大法chur乾咋, 出道唔夠半年就谷到咁盡
NMB無山田菜菜

試想像一下呀婆打波

邊單

呆晒 完全唔知開心定唔開心好

其實我想問你係咪BL清

原則上會入數字團Po又用運動員名嘅得一個人

鬼知你D美撚運動咩

將佢啲user名掉落google 次次都見到啲大大舊舊嘅人
就知係CK

咁你肯定無真係掉過落google
NMB無山田菜菜

試想像一下呀婆打波

老閪都嬴
全部都係nmb嘅人嚟嘅

喂講起NMB
咩白間 咩美優紀
兩個都幾正喎

墨仔定D嚟,唔好入坑呀,我要推你入STU
全部都係nmb嘅人嚟嘅

喂講起NMB
咩白間 咩美優紀
兩個都幾正喎

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/12/030625_a7cc73113822af6d2e26ee1f99d47355.JPG[/ig]

白間冇理由唔識

我偽飯都不得了 無留意
全部都係nmb嘅人嚟嘅

喂講起NMB
咩白間 咩美優紀
兩個都幾正喎

仲有HKT都未開
全部都係nmb嘅人嚟嘅

喂講起NMB
咩白間 咩美優紀
兩個都幾正喎

白間冇理由唔識

呢張睇見就辛撚苦,又亭胸又要收腹
與田出書有乜問題?驚比人睇蝕?

我怕佢比大法chur乾咋, 出道唔夠半年就谷到咁盡

後生怕乜
食住三期個勢,隨時更上一層樓

希望啦 由麻雀變鳳凰個速度太快有啲適應唔到
本身三期個個唔係美月就久保嗰時第一眼睇中佢
好啦諗住無同好咪自私食 點知而家
美優紀應該係48G 史上最釣 Top 1

I see pictures of her! Sexy and sexy! If girlfirend is nearly perfect!

But no! Because will bored soon if build on looks and pure attraction. HK girls is better therefore! Can understand and can talk! True and nice!

Long live Hong Kong Girls!
原來下個月出黑膠碟
有冇巴打會買

你知唔知Akb第一個釣師係邊個

你知唔知Akb第一個釣師係邊個

河西定手越
原來下個月出黑膠碟
有冇巴打會買

無機買嚟做乜春
全部都係nmb嘅人嚟嘅

喂講起NMB
咩白間 咩美優紀
兩個都幾正喎

到時出碟大把人沈船啦 都唔差嗰兩三個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞