【I/A】鈴蘭之劍 (8) 今日自選買伊奇

924 回覆
5 Like 6 Dislike
收到摸索吓先今晚
+攻好似係5同11階
又打又補又輔
反應技致盲
係我記錯
比你參考下
而家唔計逆境
大部分時間我都用呢6隻

歌洛:騎士聯盟光環,舉旗插旗,半打手,推人落街
蔻蔻娜:幸福感-耗能-cd,半坦半補
霍瑪:放雀比奧古,減物防,半打手半補
席夢娜:食光環,上物傷盾,半坦半魔攻打手,放冰牆卡位/引怪,推人落街
奧古:全職食光環打手
索菲亞:咩都做下暫時未知點形容

仲有會用王女/貝拉/諾諾/茉茉/舊王子
要打PVP會用澤維爾
其他人真係極少上陣
以前幾鍾意法卡爾仲跑咗5星,但係真係唔好用
小姐頭唔知實力如何,但有再動都唔差得去邊
更新完回返d記憶結晶成9萬幾
諗緊換唔換自選, 定係買幾粒領悟算。
自選完好似都無位刷碎片升星。

拎埋臭腳叔,差隻新sr就齊角
頭先去左結晶商店睇下D無既角色既技能, 唔少心按到購買, 換左個自選箱返來
7粒領悟就咁無左...
rip
試下搵客服睇下可唔可以救番
剛剛 send 左 message 去問客服。
而家等佢回應
逆境深3真係好難
我到而家都未打, 每次都係最尾兩日先會打。
客服話幫無法退回
之前棄咗半年
一玩翻就用送嗰堆石抽中側影大姐頭、倫嘉勒、茉茉
一想認真玩翻就150抽都未中奧古斯特
手遊d客服真係得個樣
當跌左
側影、倫嘉勒、茉茉, 幾隻都勁, 算唔錯啦
我11x抽只得一隻側影同 另一隻重複5星
有冇大佬知識郁好似落雪個頭像框點拎?
鈴蘭花開?
新手玩咗幾日
今日出咗重逢池
暫時得一開頭隻麥莎同30抽既艾達
我宜家應該抽邊個池會比較好?
剩返唔夠100抽
重逢池 小姐頭 同 自選 應該點揀?
自選?
艾達 係支援角。
缺少打手角色, 你既前路可能會有D難行。

如果你想穩定90內出想要既角, 可以用自選。因為90抽內必出。
重逢池 小姐頭池 都係180, 有機會抽唔到。

所以, 如果你想求穩, 抽自選。
如果你想博, 抽 重逢池 /小姐頭 都可以。
新重逢池兩隻都好用。
小姐頭都勁, 不過相比下一開始會有D 軟, 需要配合好裝備。

如果你抽衰左, 又或者想平平地多幾隻角色 or 想重新來過, 可以睇返 #874 樓 關於初始號既說明。 (通常話咩有後台改數據果D都係騙子小心。)

呢個
依個好似係抽貝拉個課金衫送
原來咁多人會抽都係不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞