【I/A】鈴蘭之劍 (8) 今日自選買伊奇

700 回覆
4 Like 5 Dislike
好,唔該曬
你已經有倫伽勒就唔急要貝啦, 2個都係暗遠程魔攻.
功能上, 突襲者科爾對你個team幫助會大d
當然如果只想 物攻 魔攻 人數平均, 貝拉好ok 既.
但其實魔攻我會寧願用住低階角色, e.g. 炎魔女, 冰魔法師, ...
你有艾達掉酒 減魔防, 加一隻倫伽勒, 好多時都已經夠用。
明白,唔該曬你先
用過科真係返唔到轉頭
反而貝拉5人隊我已經冇落
哥洛 科 奥古 席夢 妹妹 可以食晒光環又全面
5星貝拉,粉毛都做緊倉管
<<個人猜測>>
我有種預感 逆塔下4層, 對先打掉屬性盾壓力可能會更大。
現在星海活動 可能係比給家一個機會提升多點其他角色
從而有效地去解屬性盾。因為解得越慢, 支援就越多。越拖越難打。
再者下層BOSS不確定是否都是只有6層屬性盾, 因為理論上官方可以用無限,變成對單一屬性需求, 上層可能只係比玩家一個預警。

而逆塔下層正好是6天後星海活動結束之時才開放。如果情況跟我預測一樣, 到時無把握機會升多些角色既人, 可能會唔夠角色用打到叫苦連天。但那時後悔也來不及了。

(純粹個人猜測,跟風存在風險,刷不刷活動請自己決定)
遊戲已經沒人討論了?
今天才發覺維護改了在23:00開始...
呢度一來人少, 加上無得分 topic 要一串過本身就唔係太唔方太多既便討論。如果唔係想用廣東話,其實都無咩理由留係度。
今日大商人有冇人抽
覺得好似麻麻地
但覺得之後再出啲新角可能會幾有用
30抽無事發生
skip
好耐冇留言
等評測
深層第三d敵人硬到打唔過,留返比d大佬打
我重未打過, 反正大把時間, 等角色升高少少再試, 費時之後又要打過麻Q煩。
深層比想像中易
其實打深層1已經拎到超過90%玩家個階既獎勵
後面兩關都係200石 唔打都罷
過埋第三層,天使真係mvp黎
幾時有t0角色抽?

呢個好似係陸版既順序
咁遲先出卡麗絲
右邊三個連續pool咁癲
邊隻T0?
都係兩個星期一隻新角
無咩特別
錯咗 出右3先
仲未知新角色技能
新活動終於用到公會
有冇人仲喺巴打開個公會

【限時活動】聖杯的大秘寶
活動時間:2024年3月15日00:00 ~ 2024年3月28日23:59
活動獎勵:完成每日活動任務並開啟信標提示,即可獲取對應獎勵及當日密碼。
將當日密碼分享至公會頻道,可以與頻道夥伴們合作解開當日謎題,並獲得解謎獎勵。
根據頻道成員解謎成功的數量,還能領取更多好禮。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞