【I/A】鈴蘭之劍 (8) 今日自選買伊奇

700 回覆
4 Like 5 Dislike
唔係科就伊 薩沙唔係佢2個果皮
T1角全部都有,值唔值得買隻諾諾上易傷
唔係必須

但我覺得值
終於洗到把高血既比古仔

你已經冇野好玩
一入場萬一血,兩條命,幾過癮
(雖然無咩實際用途
見人話 薩曼沙 回血做奶 好過 伊南娜
伊南娜個再動吊打 一切
伊南娜有得再動已經贏咗
戰棋GAME 再動大於一切
新PO留名
睇你 在乎進攻 定 防守啦。我兩隻都有,個人覺得薩沙曼比較好玩。

主動進攻角度先係有優勢既。再動+攻up, 同多隻人仔可以做替死鬼。打BOSS 係OK。不過而家已經無BOSS打, 得返代行同PVP。

薩沙曼 好用在不分回合 幫剛剛被打既人回血,自己又有復活,重可以全隊上 [免傷3],整隊生存力高好多。 如果想進取D, 佢天罰 射5格,禁人主動技+ 每命中1名敵人回2能量。係PVP 用都幾過引下。
有冇技能組睇?
明白
科爾 定 伊南娜
我依家 主要 麥莎 大姐 貝拉 哥洛 侍女 5隻 出場

如果買自選
我係咪都冇咩懸念直接揀科爾
我依家 主要 麥莎 大姐 貝拉 哥洛 侍女 5隻 出場

如果係我, 會選科爾, 機動性高, 可以橫衝直撞, 自帶吸血, 少D 要補血既壓力,比起 換一隻補,科爾有更多可能性。而且再動其實都要睇能量, 無能量既話, 再動都只係多一下普攻。

如果你本身有科爾, 大王子等可以殺人回能量既角色, 咁加上再動會比較好玩。哥洛我唔清楚因為沒有, 但睇其他角色好似最多係幫貝拉出隕石咁。如果你覺得單幫貝拉出隕石已經滿足其實都可以去馬。
我要王女,基本上我都係依個陣可以打哂,但有科爾某d關會好打d
你唔要都得啦
之前日日3金,今日竟然3彩,仲要同一把...
其實 隻game 夠 齊 5隻 就 唔洗抽

希望佢出多啲關 ,可以 放多啲角色 出場,有機會用下啲新角玩下,唔係會抽黎 放置。。。

好似機戰咁
好似幾有趣
長草緊嘅話真係唔急買自選,等歪仲好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞