【I/A】鈴蘭之劍 (8) 今日自選買伊奇

921 回覆
5 Like 6 Dislike
出狼女啦
終於
希望唔好又歴史性改弱

10抽中
小保底中
新英咩評價
奧古級數 好似係
20抽中左,正
係,但5星科爾再動能力好屈機
唔知點咩技好
個性打有傷口嘅敵人扣狼王HP%
堆HP好似都得
5階有個反應技係+12%HP
我點左招閃避 可以反擊 配反擊甲
今次睇落幾勁下,不過未稔到d技點配
感覺未去到奧古, 因為無左個 [再動], 但算幾勁 而且用落唔卡手。

比起上隻 下可露露 功能上好好多。 打手自帶有易傷, 又可以上傷口 全家共用, 又衝鋒 又閃避, 大技又回血... 咁齊全邊度搵? 露露 係得個輸出, 我一知道 露露下隻係佢, 就留石唔抽 (只10抽) 露露等佢1了。
我都係露露10抽
今次10抽中可以繼續儲石等舊邦王子同索菲亞重逢
合理既
如果有埋再動科爾唔使玩
有埋再動又真係勁得滯啦
你就正啦, 連續2次10抽出貨
原來你地仲玩緊
無GAME好玩, 沒辦法
鈴蘭其實唔差
衰在營運 可惜
露露10抽冇抽中

【新裝備技能簡介】
守護的決意:最大生命值提升。擁有護盾時再提升防禦值,並使受到傷害降低。

短射超重弩:最小射程減少,造成傷害提高。當敵方距離越遠時,傷害提升的效果越低。

沉默的戍衛:受到主動攻擊時提昇防禦力,並使下次造成的傷害提升。

擴散棱鏡 :魔攻提升。施放範圍攻擊時,每多命中一個目標,將使魔法傷害與穿透傷害再提升,提升值有上限。

原時沙漏:攻擊力提升,並免疫速度降低、移動降低。

獵手的直覺:警戒傷害提升。若敵方在警戒範圍內施放技能,則會觸發警戒。
【新品裝備自選禮包】
◆販售時間:2024年5月15日維護後~2024年6月13日23:59
禮包內容:活動期間限購5次,能使用1680干涉之力購買。開啟後可以從「守護的決意、短射超重弩、沉默的戍衛、擴散棱鏡、原時沙漏、獵手的直覺」等六項全新傳說級裝備中,自選一個獲取。

剩題到 禮包, 唔知會唔會有得打
角色自選禮包(有新角)都可能考慮下買,依d就算了
留返比d大課長
活動換錢 無限次那個比值 調錯, 跟最優惠那個有限次數一樣比值,

角色+100% 就可以一場5X萬
角色+130% 就可以一場7X萬
不過 [代行] 角色有CD, 想要多錢要手動刷。

如果想要錢, 有限時體力水都可以考慮盡快刷曬佢, 唔知官方會唔會好快修復。
收到
刷到佢破產
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞