【I/A】鈴蘭之劍 (8) 今日自選買伊奇

700 回覆
4 Like 5 Dislike
通常都係
有科爾, 打王3會輕鬆好多, 因為佢自帶高效吸血, 方便走來走去, 同一turn 殺兩件。目前無可取代。尤其如果你本身無刺客。
其次係 諾諾薇兒 同 馬格努斯。
有閒錢就買
我都係有呢3隻
雖然都想要科爾
但我冇佢都過晒啲關
所以到而家都未買自選
承上面個reply
冇記錯我係Lv55嗰陣過Lv65神兵3
用紅隼代替一般用科爾嘅陣

Lv70神兵出我已經抽到諾諾

所以都未到無可取代
暫時覺得無可取代只有貝拉
第2我會揀歌洛 比較萬能
無可取代 係佢既功能性 同生存力
唔係話無左佢會打唔過王2
5星時, 可以每 turn 最多2回行動。 只要到佢回合行動, 基本上都自己回滿血

P.S. 佢已經有歌洛啦
暫時冇呀,得呢三隻,仲有席夢娜,澤維爾,古茲曼
不過見而家啲關都仲輕鬆咁,所以你而家1516咁
所以而家1516咁
順便想問一下[red]有歌洛、貝拉、王女[/red]自選係唔係都係買科爾好?

玩野啊你? 上面又話 "有歌洛、貝拉、王女"...
"順便想問一下有歌洛、貝拉、王女自選係唔係都係買科爾好?"

容易誤以為:
順便想問一下,有歌洛、貝拉、王女,自選係唔係都係買科爾好?

正確寫法:
順便想問一下,自選有歌洛、貝拉、王女、科爾,係唔係都係買科爾好?
暫時冇呀,得呢三隻,仲有席夢娜,澤維爾,古茲曼

Anyway, 你好似幾缺遠攻, 如果唔太急既, 其實唔建議太早期買自選, 因為有機會會抽重複。 有閒錢 預左花錢玩既 就無咩所謂。

科爾: 高機性,高強度,自回血,有再動 清怪輸出一流, 有大光環
歌洛: 硬, 平衡, 插旗 有大光環
貝拉: 遠攻 高魔攻(穿透 防禦), AP 回很快可每turn 出 3AP 咻咻咻
王女: 補血 + 再動, AP 不太夠用
諾諾薇兒 : 易傷3 , 高機性, 免AOE 傷害,有大光環
馬格努斯:高強度, 易傷2+有大光環

科爾/ 貝拉,如果唔急你可以等再出先抽, 反正佢兩個同一個池(如果無改)

基本上, 如果你想打王拼輸出, 有齊以下既buff/debuff 就最理想
我方: 攻擊 UP, 傷害 UP,
敵方: 攻擊 DN, 易傷 DN, 防禦 DN
不過如果王過曬其實就無咩需要集齊。敵方既debuff 可以用災害bottle 拼。 所以都係睇你想補足隊伍邊方面既問題。
sorry 有啲1999,句冇呀係想回應
如果你本身無刺客
呢句
所以係話得歌洛、貝拉、王女,仲有席夢娜,澤維爾,古茲曼
無事無事, 其實我都無睇清楚, 以為係唔同人 問緊野 XD
呢度討論區既問題係, 佢回覆引用睇唔到人名, 係有D 麻煩
無用手機版, 唔知係唔係都一樣
新關加左buff之後有d難度
不過唔使體力可以得閒試下都好無咁悶
呢個活動邊洗玩成個月咁耐
差2個組合任就清晒
大佬你勁姐

認真塔難打好多 塔有啲關都逼住要出逃課隊
真心咩
塔而家真係得d物攻減40%難到下我(本身法攻唔強)
塔D詞條西好多
魔盾減物傷 每行一步減攻
呢個活動我覺得得修女全隊不屈果關難D
要8回合打完
你打得實在太快了
就係差呢關
隻薩有bug既 無限回血 唔扣ap
你點過的
主要靠科爾無敵同追擊 開頭爆晒前面2枝回血柱先
佢大技出左後,個性技被動回血可以唔扣AP。我本身都成日用。
sorry
無留意前文, 剛剛打左下活 先了解左一下個情況, 佢自活動個buff, 會令到佢每回不停回AP +不屈, 要係一回合殺佢兩次. 如果keep 到 3AP 以下殺。
有以下會比較易過:
- 禁療
- 直接 消能源 技 (例如大王子) (令佢無AP 不屈)
- 戰技直接穿透傷害, 因為但靠角色好難把握時間
下一期索菲亞
終於過到不屈薩,唔快速打爆4支柱再1turn殺左修女薩應該十世過唔到
睇人用感染隊好似仲簡單但兩隻都唔夠力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞