【I/A】鈴蘭之劍 (8) 今日自選買伊奇

921 回覆
5 Like 6 Dislike

直接食咗個90抽保底抽中索菲亞
應該唔追科爾啦

你係時候還債啦
除左索菲亞,未諗到第二個要邊個

大王子,苿苿,嘉西亞3選1邊個好?
貝拉 主要係高輸出, 如果無代替品先抽

索菲亞 同 艾達 都有佢自己個角色比較獨特, 我反而會追呢兩佢。
如果貝拉無可取代, 索菲亞可能會比較好玩, 艾達唔係差但比較被動。
遲早都要還
我之前其實長期到2%先出彩
而家升到2.3%
唔好咁急先, 你有咩角色 POST 出來睇下先啦。

嘉西亞 一定唔好抽, 好難疊個性, 而且會被驅散。疊得來都已經完場。

苿苿 單隻而論比較勁, 不過對全隊來講無咩貢獻, 唔似歌洛/馬叔等 等, 可以BUFF 其他隊員, 又唔似銀狼 易傷/傷口, 可以debuff敵人 提升全隊輸出。 簡單而言係一隻自私打手。 不過你喜歡都可以照抽, 生存力同清怪能力都會比大王子好。 係射程短左少少。 大王子就有個大光環, 有時候可能會有用。不過苿苿會比較好玩。
個人排名
茉茉>大王子>嘉西亞
魔攻角其實已經有呀妹 哈斯娜 卡麗絲 茉茉 王女
但一直覺得唔係好夠力 5星哂 都打唔贏神兵(唔記得1定3) lv65
咁你更加要抽另外兩隻, 貝拉抽返來得1星都唔會有咩幫助.
唔夠力通常係有D 野做漏左

戰鬥 check list:
0. 加 buff / 光環/插旗 (e.g. 歌洛/馬叔), debuff 敵人 (e.g. 哈斯娜)
1. 上 [攻擊2/3] 角色 (歌洛, 貝拉)
2. 上 [傷害2/3] 角色 (e.g.艾達)
3. 上敵人 [易傷2/3] 角色 (e.g. 銀狼, 馬叔)
4. 上敵人 [降防2/3] 角色 (e.g. 艾達/卡利絲)
5. 號角完之前王女再動 打多次

養成check list:
1. 刷刻印 ( 寶劍 攻擊15% 以上, 杯/杖 攻擊10%以上)
2. 塔羅 (起碼 雙攻擊字條, e.g. 75 + 10% )
3. 戰技 (e.g. 號角, 旗)
4. 星辰
5. 主力角色可以考慮用領悟開攻擊+3的技, 提高攻擊力。
正常主隊做足以上應該有3000戰力以上

神兵你要睇下自己係生存唔到定唔夠時間。
如果係坦唔到應該係裝備出問題。或者用錯角色去坦。
不過一3都係魔攻王, 理論上你有 卡利絲魔盾應該會比較易打。
20抽中左索菲亞,都唔知抽唔抽埋苿苿好
茉茉好似高星先好用
遇遠攻法師 好似剋剋地,要睇走位

諾諾好似好緊要 諗緊另一隻補咩
我建議另一隻抽索菲亞, 功能上比較強

https://www.youtube.com/watch?v=yk_hW97XqBo
最近佛到以為玩緊另一隻game
d天賦送到差唔多升晒全部(差d唔用戰術)
一直都當係佛系game
日日用晒體力熄game
用咗2日
好好用
個新活動可以換99個天賦材料
建議拎體黎刷抵過刷星辰關
重有50個天賦材料就換曬。
之後刷錢洗裝
可以打4星自動
輕鬆過5星
終於有啲吸引啲嘅課金包

【商店更新】緋紅之夜系列邂逅禮
上架時間:2024年6月14日12:00~2024年6月27日23:59
商品內容:
🔹緋紅之夜邂逅贈禮:活動期間限購1次,免費。禮包內容為秘緣1個。
🔹緋紅之夜邂逅禮盒:活動期間限購1次,可使用60干涉之力購買。禮包內容為秘緣3個。
🔹緋紅之夜邂逅禮包:活動期間限購1次,可使用300干涉之力購買。禮包內容為秘緣5個。
🔹緋紅之夜邂逅特典:活動期間限購1次,可使用980干涉之力購買。禮包內容為秘緣15個。
13號前用咗嘅記憶結晶會全數比返你
記得用埋佢

Update完夠70000可以換舊角色

【商店更新】記憶結晶商店優化
優化時間:2024年6月14日00:00
🔹新增自選傳說級角色(自選範圍與啟程特別邂逅禮包一致):永久限購1次,可使用70000記憶結晶購買。
🔹新增無名的傳說裝備箱:永久限購3次,可使用40000記憶結晶購買。
🔹新增無名的傳說武器箱:永久限購3次,可使用30000記憶結晶購買。
我應該無7萬, 印象中只換過4-5粒領悟。
雖然棄左一排
見佢送咁多野玩番先
最近終於似啲樣
之前打完每日就關機
乜活動都無清
你係咪以前淨係玩一隻科爾嗰個巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞