【I/A】鈴蘭之劍 (8) 今日自選買伊奇

921 回覆
5 Like 6 Dislike
原本都有2.1x%, 抽完隻詩人落到 2.0x %

另一邊棕2, 1抽內新角專武, 10抽出埋新角。
不過棕2只是 無職連動入去睇, 無打算投入。
因為D野太細睇落唔舒服, 道具icon 風氣亦好難看。
總之好多野都唔對胃口。
* 道具icon 美術風格
黎緊個更新都幾多活動
啲生涯獎勵唔好咁快拎晒
好多體力都係限時用,清唔切
雖然應該唔會有人用, 但我都照POST了:

【限時活動】相邀同行禮遇鈴蘭
活動時間:2024年5月29日維護後~2024年6月27日23:59
活動內容:活動期間,團長可以分享個人專屬邀請碼,邀請未登入時間達60日以上,且旅人等級大於15級的回歸團長綁定。
成功綁定後,團長與回歸團長可分別獲得不同數量的希望晶石。
回歸團長亦可分享個人專屬邀請碼,邀請其他符合條件的回歸團長綁定。

我的迴歸活動 邀請碼: JGFVZG26PRD
迴歸者: 750石
迴歸後成為邀請再可獲得: 750石
有無香港公會我收我btw me 52lv play every day
太遲睇到
太快手一下拎曬
無所謂啦, 體力水有幾多都唔夠刷星辰
我攞咗幾round即刻去咗睇係咪限時
攞咗11支

個會長仲有玩 但唔知有冇睇post
有好多人冇玩都冇踢走
刷星辰兩三日功夫就使哂
我係會長
咁我清緊啲無玩嘅人,不過太多人申請,唔知邊啲連登仔
失敬
連登仔唔多, 留幾個空位就夠。
入唔到
而家ok,清晒啲申請
申請apply左
加咗

6 月 7 日推出【祈願的相逢】自選卡池,玩家可挑選自己喜愛的組合進行抽卡。

還在苦惱每次卡池都等不到自己想要的組合嗎?為迎接新篇章的來臨,營運團隊精心打造了特殊自選卡池,讓玩家可以挑選自己喜愛的角色組合。此卡池的抽卡計數將獨立計算,保底計數不與【初遇】和【重逢】共享,讓您能更輕鬆地獲得心儀的角色,提升遊戲樂趣。

【祈願的相逢】特殊自選卡池,官方保證不會出現自選以外的傳說角色
終於可以抽索菲亞
有咩meta角值得自選
個人意見

頭5隻
歌洛 - 萬金油
王女 - 再動
蔻蔻娜 - 要刷到5星
索菲亞 - 都係萬金油
奧古 - 最大力主攻手

跟住呢幾隻對策角
霍瑪 - 輔助角for主攻手
艾達 - 酒桶 放箱 上傷3 補能量
奸商 - 睇人玩某啲關好有用
塔埃爾 - 加速 回能 均傷(而家仲有得抽)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞