[KPOP] K-POP 2023討論區 (45)

1001 回覆
4 Like 15 Dislike
咁多首

Wendy人靚聲甜又錫fans
WENDY愛我
我薇娟令女到
痴線 concert後遺症,zimzalabim唱咁耐
小完人美心善又聲甜
🔥韓網熱帖🔥
HYBE旗下各廠牌銷售額&純利潤
HYBE娛樂旗下各廠牌今年1~3季銷售&純利潤今日出爐,隨即引發了韓網論壇的熱議。
BIGHIT 4,095億 (BTS, TXT等)
PLEDIS 2,400億 (SEVENTEEN等)
SOURCE MUSIC 491億 (LE SSERAFIM)
ADOR 873億 (NewJeans)
KOZ 153億 (ZICO, BOYNEXTDOOR等)
純利潤
BIGHIT 1,072億
PLEDIS 433億
SOURCE MUSIC 94億
ADOR 205億
KOZ -55億
【熱帖】以Oh Boy三個字撕裂導入部的Red Velvet Wendy
+好像在掌風一樣清涼爽快的Shine on me高音,溫溫太會唱啦!
https://youtu.be/KEFNlx4ZIOU?si=o6sQ4WvIRYYgloyi
冇晒 J 家
大把位剩
Lm
lm
正到
佢地啲歌啱我,支持
確實係非常強
優秀嘅邊緣化技術帶黎均衡而一致換聲能力
標準而科學嘅發聲模式減低對聲帶嘅損耗
唱歌時相對穩定同鬆弛嘅喉位
乾淨俐落嘅聲帶動作
良好嘅律動同靈活性
優秀嘅演繹同表達能力
整體演唱基本上冇明顯嘅缺點
三代第一主唱絕對係當之無愧
對於韓國普遍先天機能條件一般嘅女idol黎講
Wendy可以話係一個絕佳嘅學習對象
Sohee 見到黑絲有冇泌左少少
挺油同Sohee一定好熟
高質
你咪燈啦
成始璟聽了Crush發來的所有新曲後稱贊說很好。成始璟說:"原來我們國家還有這樣的流行歌手,希望你能更成功。"

接著成始璟表達了自己的願望:"比起車銀優,你的人氣更高,所以希望小孩子們別總想著成為愛豆,而是多一些'想寫歌去成為Crush一樣'的孩子就好了。"

成始璟說:"愛豆雖然很好,但是有很多人都想當愛豆。啊 變成藝人後跟愛豆交往就行了,原來有那種方法啊,早告訴我就好了",讓Crush驚慌失措。

Jm9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞