[KPOP] K-POP 2023討論區 (45)

1001 回覆
4 Like 15 Dislike
崬狗sick ball!
點樣同閪女人同級啊? 閪女人頭聲好過冬天好多 冬天頭聲連人生小偷都不如啊 另外 閪女人發聲係冇咩壞習慣架 冬天一上高音就開始擠 自己頭聲開發又唔夠 胸聲又冇咩 所以把聲咁尖囉 另外一提 今年冬天閉合退步咗係事實 不過Aespa 啲歌最高音同最低音都係俾寧寧唱喎
崬狗反擊!!
唔好借啲意讚大山婆同榴連四代有好多有實力你未知姐
你就閪璉宝好女孩冬宝唱現場 naevis on the real my world 根本唔尖係調音問題
打返繁體字先好講嘢啦
好耐冇見過榴宝上水
懷念朴宝
愚台毒榴
少數護璉清泉
咁夠嗰兩個抽係得lily 咋喎 海源時不時會撐大把聲同埋壓喉 Sieun頭聲係開發得好優秀 但係基本功弱 胸聲都少 一過E5 把聲就開始發白 00個唱法啱企喺度唱多過跳唱 跳唱穩定度又冇sieun咁好
宮脇咲良:“我很想推薦它,《來自深淵》也很有趣。

有點悲傷,但和約定的夢幻島一脈相承,我哭了好幾次。”

- 日本人就是這樣的

- 現實是連日本人都問作者什麼時候會被逮捕..

- 這真的很有趣嗎…?奇怪……日本人真是太奇怪了

- 日本人就是這樣的

- 深淵…

- 不奇怪kkkkkkkkkkkkk

- 太棒了!我不敢相信宮脇咲良喜歡它kkkkkkkkkkk

- 為什麼要製作和觀看這樣的東西?

- 日本人真的很奇怪

- 右翼偶像不足為奇

- 我真的很喜歡櫻花,但這樣真的很令人失望

- 你推薦這個嗎????

- 這裡就是那些想燒爛漫畫的人的評論嗎?

- 你為什麼看這個..?

- 今後,公眾人物應提高警惕,避免上節目時時提及戀童癖和虐童動畫

- 我 有點震驚....

- 但你不是說這是連日本人都不容易向他們推薦的作品嗎?
太監教人屌西吖~~
Monday
練習生平均時期都低咗好多啦 唱歌係要俾好多時間去練架 就算你天生個底幾好 發聲方法唔啱 長期唱落去都玩爛自己把聲
都係唔夠lily抽 勉強可以同閪女人大山婆一戰 贏就難講
識得二代有個玩爛完把聲
仲可以變返靚聲嘅女主唱
許允真/安俞真
坦白講志效/娜璉個level唔係好高咋喎
珍妮花同膠真呢兩個, 廖化黎嫁
⋯⋯你識唔識架?
https://x.com/kchartsmaster/status/1726965582913036385?s=46&t=1h4wSgKH4YKY3whVaC9ofg
I bring I bring
all the Drama-ma-ma-ma
I bring Drama-ma-ma-ma
With my girls in the back
Girls in the back
Drama
三家齊心抗HYBE
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞