[KPOP] K-POP 2023討論區 (45)

1001 回覆
4 Like 15 Dislike
Sbs選秀
邊隊
https://youtu.be/iiBq5PJ5j_s?si=x3v4Fztaqc0mThEl
請Follow I.O.I實力成員
金請夏新Youtube Channel
惡意P圖我越南小麵包?
英onni
我覺得能夠完美地完成舞台的就是IDOL

世正nuna係咪已經俾英妹征服左
講普通話咪相通囉
人哋係聽障...
點解我覺得呢張相最靚嗰個係惠仁?
得罪講句,我覺得真係bp開咗個頭
雖然Jennie同Rose都合乎返Idol嘅水平
但唔係實力去到Queen嗰個位囉
4個人可以正常發揮唱一首歌定9個人除返開每人唱10秒都唱到走音扯晒蝦?你揀邊個

豬西轉髮型冇人講?
唔係好明你想表達咩嘢喎
又唔係拉curve
係唔到嗰個位就係唔到架啦
姐咗開咗頭咪9個人嗰隊
鬼唔知係twice咩 係咁講9個人 9個人
ching都係去番種樹算啦
我以前覺得點解佢哋啲歌係都要咁多高音
咁成隊bp除左jisoo差d之外都乎合到世正講嘅野啦
實力去到Queen都係d無腦fans吹到大一大姐
個Idol自己都好難控制到
佢地雖然唔係好好實力但唔hea跳嘅時候都hold到個場唔會出醜先
點都好過而家有d idol真係近乎一d基本功都冇
一企上台就暴露自己完全唔掂嘅人
佢地先係世正呢段說話批評嘅對象
twice最炒車應該係 I can't stop me
但其實同期隊隊女團都有大主唱爆高音
我又唔覺twice 啲歌難過佢地
韓語本名「세정」有「洗淨」的意思,即英文的washing、cleaning之意,所以Instagram帳號與YouTube頻道「CLEAN CAM」皆以「clean」命名。

雖然話係高音,但其實係混聲區嚟
我嗰陣覺得既然佢哋根本就唔擅長呢個range
做咩係都要啲歌喺呢個range

南韓人對選秀節目既概念
【Mnet】Idol School
【KBS】The Unit
【JTBC】Mix Nine
【MBC】Under Nineteen
【SBS】Universe Ticket

香港人對選秀節目既概念
【TVB】新秀歌唱大賽
【TVB】超級巨聲
【TVB】聲夢伝奇
【TVB】中年好聲音
【TVB】亞洲超星團
世正呢段說話
適用於香港某個頂流樂壇巨嬰
仲要成個肥豬咁
冇料到仲要玩網絡公審欺凌人
Bigger 賓周!Bigger賓周!
Bigger 賓周嘅Class真係 凸!!
Bigger 賓周!Bigger賓周!
Bitch 賓周 Big penis Star~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞