消息稱 Marvel 有意讓「初代復仇者」共同回歸拍攝新電影

446 回覆
30 Like 266 Dislike
佢出尚氣2其實我會睇
仲勁添
收皮啦黑人女人 懶到仆街
我鍾意Eternals
間公司大就得咁呢個世界冇爛片啦
佢出番都未必係呢個風格
popcorn 片黎講佢完全唔得
睇返個topic真係笑咗

DR strange 2垃圾到
明明第一集幾好睇,dr strange 本身又型,到第二集都唔知拍乜鳩,一堆客串又點啫?

入場睇係睇戲,彩蛋只係 bonus

幾時先有xmen入mcu嘅消息
加入東京復仇者?
Marvel最大問題係under Disney

BP我當唔好彩,但搞埋哂啲LGBTQ成班小丑根本無能力擔大旗
CM直程成小丑引人笑
衰到連CA個盾傳咗比黑人,唔係話唔傳得比黑人
但Falcon 已經寫得好完美好豐富,你正正經經比返 WS 佢個精神問題、過去、bla bla bla 話Falcon 一直支持佢,已經夠佢寫多兩集到新Avenger

最痴線係為咗賺錢請埋哂三尷九流編劇,搞到最後連DS呢大旗角色都炒埋車
但正因為佢唔係popcorn 片風格,有種小清新既感覺
即係好似Nolan trilogy 咁
想請返舊人要出幾多倍片酬

得返套'' 死侍3 '' 有興趣睇之外
其他都無咩期待去睇
唔知邊度睇,DS2 最大撚鑊係條友完全無睇Wandavision 就去寫DS2 既劇本
結果Wanda 又Short 返
數漏咗女雷神
雖然入咗英靈殿
好撚有型呀
見好就收啦
Marvel粉絲特徵

復4後都垃圾
XX電影好悶
XX影集好悶

永遠最關心Marvel既就係佢地
脫離唔到Marvel既又係佢地

又要套套追嚟睇
又要套套追住罵

劇情又講到出黎,仲成日咩講無睇
鳳眼又辱華喇
然後又寫死埋wanda
真 美隊一出場即刻會好吸引到人
要加埋殘疾黑人素食穆斯林
得班舊人掂有星味
夾硬拉d 34線嘅茄呢啡都唔知點解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞