消息稱 Marvel 有意讓「初代復仇者」共同回歸拍攝新電影

446 回覆
30 Like 266 Dislike
電影淨係得呢套好睇,影集就Loki number one
咪係
唔滿意咪唔好撚睇,叫人唔好拍都有
呢幾套鷹眼算正常啦,當睇男鷹眼型埋最後一次

btw無記錯s1結局個集同no way home同一日上,最後都係係聖誕樹個場景

其實falcon都唔太差,成套啲打鬥風格好美國隊長,不過大家見到條廢柴拎盾就唔想睇
Jonathan Majors啲戲幾好睇喎
而家bob iger返嚟執屎都執唔到啲咩 太大問題
phrase 4一來太遲出
果兩年突然間一套都無
keep唔到個潮流
二來屌你而加d blm , 女權真係你睇埋我果份
ching 鷹眼已經叫最好
唔淨止迪士尼喺西方大媒體都係
望下Rick 同Monty CV 仲有其他不能盡錄嘅例子
拍唔掂係講緊能力不足,無內容,後期垃圾
而選角 睇劇連係係自己決定 自甘墮落
原祖我覺得最唔好睇 。完全冇Peter個種感覺
只係佢最早出所以先入為主
D+最近咪有Avengers Code Red囉
後半段打膠龍根本柒到飛天
falcon我睇過下,條黑柴真係好難頂。
猩猩身型,冇氣質,角色在戲中累人累物,同Ilsa 差9條街.................
仲有hawkeye
佢個格局都係學功夫
前面搞笑+實在打,後面開始認真+cg打
其實點解end game後個劇本咁差 ,好似判咗俾AI寫完自己改下就出貨咁
End game之後滿意既得一套永恆族,仲有動畫既 What if
劇情差,特效縮水,演員唔吸引
仲有政治正確

執柒左佢啦
因為一般正常人都係諗賺錢令自己生活好啲
呢班左膠係諗啲唔等洗嘅野
佢地荷包點會有錢
鋼鐵心好似cancel左

btw幾鍾意鷹眼女
新黑寡婦如果組雷霆特攻隊應該幾好睇
拍完成年cancel咩
果隻應該唔係正身
《鋼鐵心 Ironheart》:2023 年秋季改為暫時取消上線
都未到戲肉就棄 成個黑化過程勁好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞