消息稱 Marvel 有意讓「初代復仇者」共同回歸拍攝新電影

446 回覆
30 Like 266 Dislike
老實講, 經期隊長除左去太空接tony返地球
其他時候幾乎係0存在感
係最後大混戰, MCU女角要威一威, 彰顯女拳師存在感
否則, 我都忘記左仲有呢個角色
LGBT
女權

同我拎撚走呢堆垃圾先

咩she hulk、黑豹2、ms marvel
垃撚圾
最撚嬲係佢講到好緊要一定要睇,結果完全俾人呃咁
唔會再睇大媽隊長
佢地真係幾好野,當年Han Solo果套spin off已經俾人鬧爛,佢地仲有本事不斷創新低,整到更加爛。
最垃圾係secret invasion,本來仲好大期望,點知會廢成咁。
老老實實 wanda存在感高好撚多

https://youtu.be/qJMNnxrvGqs?si=0bqCkhhqB8C_CoOT
the last jedi 早過Han Solo 既
應該係新三部曲洗濕左個頭所以就算Han Solo 炒左都要拍埋Rise of Skywalker
但Last Jedi 真係睇到好撚嬲
其實劇本唔好先係問題
話而家d英雄係2線個d
Marvel未拍電影個時,有幾多人真係識晒元祖6個呀
反而Wanda暴走得幾好仲嫌佢唔夠勁
劇集暴走完,套戲又暴走多一次,編劇已經技窮。
呢套真係垃圾到癲

最尾咁樣推返warmachine
漫畫設計時已經政治正確啦
今套個boss 仲要係黑女人
玩撚完未,快撚d摺啦
鷹眼Marvel 劇集合格之上啦
女鷹眼算討好, 其他果堆新一代望之不似人君,但都整左隻Echo出黎

Falcon US Agent 線同Zemo劇情好睇, 後面夾硬鋪Sam做CA造型又柒
呢集又有佢出現,不過係另一個LOOK....
Iron nigger
其實多元宇宙個故事都幾吸引
只係佢拍得柒
就好似蟻俠、奇異果、雷神(雖然唔關多元宇宙)
大家對依3套都好大期望,只係真係拍得好柒
其實佢正正常常拍,咪搞咁多奇怪元素
都一定仲好收得

近排套Loki正路拍都好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞