消息稱 Marvel 有意讓「初代復仇者」共同回歸拍攝新電影

446 回覆
30 Like 266 Dislike
做完END GAME 宣布結業係最好

依家幾肉酸
phrase4 上任CEO 既杰作
套套都可以完全唔關主線事
套雷神拍黎唔知做乜
rdj已經六張野
要炒冷飯就快d炒
同disney白雪公主一能樣
搵個臭閪做主角
小矮人又黑人又gay又女人
以為會逼到啲觀眾入場

痴能線公司
冇舊人都算啦
但係啲政治正確多到離晒罩先係問題
咪係 演員係其中一個問題但唔係core 其實元老已經有個完美落幕 佢地回歸係補救唔到之餘仲會連累到佢地

去到依家如果仲想繼續行只有由Phase 4開始重拍 如果唔係不如完撚咗佢算數
lgbt:
End game完左 其實仲好
反而 美隊坐時光機還返d寶石 再決定留低
可能有d興趣
導演請岩左, 但比得太過多自主權佢
雖然拍原祖gg俠好成功
但條友最鐘意都係拍恐怖片
最新嗰套女權+BLM
你睇埋我嗰份
班撚樣都係受眾 完全唔明加咁多黑鬼把撚
人地岩岩先拍完Christopher nolan 想洗底
七孔流血還七孔流血
死還死

只怪disney太睇得起自己
以為marvel係造品牌
但其實係個明星carry

仲要一次過寫完啲大牌推啲二線做主角on9
IM CA thor全部無晒
係推都推loki依啲
係要推啲lgbtq
點睇都係故事問題, 之後再到選角問題
你第一次搵舊人可能係係收得返
但係你d 故仔垃圾未一樣無人睇
d 票房又要畀d明星分一大舊
究竟其實有咩咁好睇 點解可以拍到咁多套出黎
Thor 都算無咩
Thor 4 明明都係2022年嘅戲
依家係得loki套劇係正常
唔信佢地會返黎拍
真心
自己起個多元宇宙嘅前提出黎比唔同演員試下角色冇乜所謂
但下下扯落lgbti 又女權真係唔掂
為咗比班左膠上位格硬削弱舊班底角色
為迎合大眾特登拍出一部垃圾出黎
講真隔離the boys 都好睇過呢幾年所有marvel
本來玩平行宇宙線
但吹到咁爛

同埋d新角插落去 根本解唔通
永恆族唔出黎幫拖救地球
整個flash point 重新選角
加曬咁多角色落去 之後reboot 咪算
其實最人氣都係最舊果堆英雄
個人設同起源造就大賣元素(白人有錢英雄,愛國二戰英雄…)

果堆二打六只係為同OG英雄唔同創作出黎副產品,唔具備大賣受歡迎元素

係迪士尼賞到黑豹甜點,真係意為左膠野一定大賣

女英雄方面,其實得black widow,FF 隱形女,Xman 系女角比較人氣,spider girl 都人氣唔差
幾撚時數到 驚奇大媽
直接以老帶新咪算
每個初代搵一個接班人推去avenger
搵完就收得皮
甜頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞