消息稱 Marvel 有意讓「初代復仇者」共同回歸拍攝新電影

446 回覆
30 Like 266 Dislike
佢開頭係玩緊幾十年前美劇果種style, 頭幾集都係咁, 每集模擬一個年代, 十年十年咁跳。
暫時取消上線下年冇劇係手點唔取消今年上線
好難講,個計劃一變係唔需要呢個角色嘅,咁你等多幾年都未必有得上
你睇隔離套蝙蝠女咪又係拍完唔播
人地講左要同armor wars劇情同步要補拍
睇下補幾耐
tony死左,war machine+條新黑妹玩 黑鬼armor war
仲等多幾年,war-machine黑鬼真變呀伯
屌你on9? 廢撚到咁可以叫巨頭?
Kenny本身就係靚仔
我都唔鍾意佢, 但如果要數6個就會包埋佢。
六巨頭得haweye 無獨立電影
叫做有套劇。
bw同thor有電影又如何, 拍得唔好咪盞俾人鬧
仲要無啦啦secret invasion 話War machine 俾人捉咗好耐 成件事唔知做乜
依家嘅Marvel真係比Disney玩到聽收皮反而興幸最大IP比Sony hold起左,雖然Sony啲戲一向都好唔穩定同好兩極,一係就Spiderverse Tobey Spider-Man (1,2)咁高度好評,一係就Venom Morbius咁垃圾到仆街不過由好評嘅戲同Game都係嚟自於蜘蛛宇宙可見,哥倫比亞影業(Sony)處理Spiderverse處理得唔錯,結局9成係最後Disney 玩死曬Avengers剩返隔離家Sony套蜘蛛俠有啲人氣
掂乜死乜
星戰迷俾佢搞到嘔血終於可以搣甩條幾十年既星戰癮
加埋佢地自己果堆黑人魚, 黑雪公主.............. 所有賺錢野全部花式自殺收哂皮。
角色設定我又唔覺得係政治正確 個設計係設計嗰陣已經係女力架 重點係啲劇情太女權左膠LGBT加上套甲真係好撚柒 明明漫畫嗰套金紅色靚咁撚多 仲要流線型好似高達版Ironman咁 都唔明點解係電影嘅設計居然會柒咁多一般都係會重新設計副甲令到電影個造型入屋啲好睇啲 依家係改到勁撚柒

明明本來個設計靚個Ironman咁多
屌,星戰真係講一次嬲一次
新三部曲第二集真係睇撚到我想割凳
人地想捧經期隊長架
反映為咗diversity請埋啲政治正確無能廢物嘅壞處

班woke人完全唔識拍戲 拍出嚟啲故事又悶又低能
三部都係垃圾
第二集爛到咁已經無去睇第三集[sosasd]
RDJ 咁老都拍?
演技又唔得動作又唔得對眼死魚咁都叫冇問題
本來個設計靚個Ironman咁多+1

嗰張睇見都唔開胃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞