消息稱 Marvel 有意讓「初代復仇者」共同回歸拍攝新電影

446 回覆
30 Like 266 Dislike
如果想玩LGBT明明有後生白人靚仔角色比佢玩 例如冰人
第一次出場就俾人打到咁
夠啦
問題係現在超級英雄片個熱度退緊,你拍一部賣情懷,ok﹐但做返一系列拍個班都變阿伯,邊會好睇
呢個平行世界嘅佢垃圾啫,仲有其他平行世界嘅佢。
all black avengers
all gay avengers
all lesbian avengers
all transgender avengers
all politically right leaning avengers
all cancel culture avengers
South Park永遠行得最前
搵番靚仔靚女拍咪得
係要搵奇怪演員
咁真係唔適合太恐怖 做乜姐
垃圾反而係因為調期大幅度改劇本
robert downey junior
雖然知道係屎但如果佢地真係肯再拍我都係會入場
你老母拍av大把人睇
Iron heart 喺黑豹2出嚟

黑人+女性
超級政治正確
好耐冇睇過marvel , 新嘅咁多女人, 本身舊嗰啲全部集結同場都嫌趕客
我都覺得應該出少年復仇者 又可以出現唔同嘅loki
2億賺27億 賺好多啦
我係自從DS2徹底失望 呢套真係痴撚線
迪士尼都有D機會改善既 最近佢地自己都知左膠化搞到公司利潤低左
炒撚左個政治正確首長 降低左個個垃圾部門支出
希望之後會好D
loki都唔係好好睇, 好睇嘅係個人
肥+暗瘡
咁做完全on9
等於endgame拍嘅所有嘢係白拍
唔係冇俾建議喎 由Phase 4已經開始講 去到依家Phase 5冇改善之餘仲繼續以政治正確行先 設定又混亂 就係見佢地不進則退所以話完咗仲好咁有咩問題?

再講賺錢就係睇觀眾 我地從觀眾角度出發有呢個結論有咩問題
拍撚到蟻俠,奇異果2,黑豹2難睇到仆街跟住劇集又垃圾,得套Loki 2有返啲水準.屌佢個老母
宜家係政治正確>>>>>個故事,比錢買難受
做生意都有止損
影視做法咪 cut野/reboot囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞