消息稱 Marvel 有意讓「初代復仇者」共同回歸拍攝新電影

446 回覆
30 Like 266 Dislike
咁我咪唔睇囉
最撚鳩係要人睇埋啲劇先追到條線,屌個個有十幾個鐘同你坐定定煲咩,戲就個零兩個鐘搞掂啫
Secret war搵佢地做另一個宇宙好正常姐
原本期望Spider Man Doctor Strange Black Panther做New Big 3 點知唔係演員過身就係劇本爛到不堪 到依家隻蜘蛛仔仲係成事不足敗事有餘 要其他人幫手執手尾
見好就收啦
新嗰堆獨立睇又唔好睇,當連續劇睇又唔連貫,冇咗以前嗰種好想快啲睇續集,好想睇彩蛋會link去邊條線嘅感覺
征服者康咪出咗場囉,雖然又可能要換人。
BLM+女拳你睇埋我個份
玩到爛晒又想賣情懷,會唔會高估左班友既能力,情懷呢樣野只會愈賣愈cheap
驚奇大媽另外個2條女先癲,無啦啦硬捧
最撚白痴係搞埋d BLM LGBT 野
如果唔係根本無事
冇左原本班人真係大打折扣
新呢批冇乜吸引力
黑人同女人
鷹眼我覺得唔錯 可能因為鍾意條女
鋼鐵心真係搞唔柒掂
連3出左我都唔知
係,呢個先係佢最大既敗因,end game後出佐咁多集都唔知佢重心想講咩如果真係想用征服者做新主心骨,蟻人3又寫得佢太7,咁早出完但完全無魅力既反派點做主心但無限之戰多元宇宙既力量層面太高,佢又無理由搵返低一級既行星吞噬者做新大佬
TOO LATE, FUCK OFF
鷹眼唔係出左事咩
唔得咁既, 搵D黑人代替啦
蜘蛛仔都唔撚想做咁樣
蜘蛛仔個版權一日未番Marvel手 一日都咪洗指意擔大旗
一來Kevin升咗職,啲片無以前跟得咁足
連貫性唔及頭十年
DS2 呢啲片根本就唔應該出現
個導演自己都話乜都冇睇過就開拍

其次係母公司迪士尼黐咗孖筋
唔止MCU, 所有片連卡通片都要求政治政確
搞到俾阿根廷議員恥笑
再係咁落去,一班元老都救唔返
唔關事
蜘蛛俠同奇異博士2都調咗期
時序唔同咗
要大改劇本
其實Disney 之前個政治正確閪離咗職
但佢帶來既傷害應該有排都recover 唔到

迪士尼高層大地震! 「多元化」負責人紐頓在位6年宣布離職
https://star.ettoday.net/news/2525644
Sony死都唔會放啦PlayStation 隻Marvel Spider-Man 同動畫套Spider-Man Into the Spider Verse 賺幾撚多錢 又收得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞