消息稱 Marvel 有意讓「初代復仇者」共同回歸拍攝新電影

446 回覆
30 Like 266 Dislike
回歸?冇用格,啲劇本爛到閪咁邊有人想入去睇?
舉個例,dr. Strange 2都已經7到仆街,打撚咗成集搶本魔法書最尾比人燒咗要靠嘴遁贏咁我坐足兩個幾鐘睇你地搶本書做乜鳩?寫好啲個劇本好過啦,雷神4都係7下7下
講到係boss 級,但係比蟻人拳頭交打敗
垃撚圾
鷹眼套劇d劇情垃圾到震
唔係睇條女一早唔睇
間中客串好平常
不過死咗令角色更有回憶
咪繼續拍佢啲LGBT
放比呢家ge marvel 咪哂左個角色
等佢死左用AI整
又平又攞正牌做AI Tony
亞視
你哋講嘢都幾小朋友
成日話完左仲好
人哋係做生意呀 賺錢呀 你當拍藝術電影呀?
成日話完左仲好
人哋只會諗點樣改善 賺返多啲錢
想睇Moon Kinght、新Loki 同Daredevil入返電影
美隊4都會想睇下
其他電視劇新角色可以掉入垃圾桶都唔影響
特別係Emilia Clarke個角色,入返電影一定變災難
未出就睇咗
仲要睇佢肯唔肯拍
不過有佢的確票房會返黎
講真句,本身四巨頭都唔係Marvel 領頭既角色黎,最出名既角色係Marvel 最唔掂既時候賣左出去 (Spiderman, Xmen, F4, etc)
當時爆得起都好關劇本事,而且雖然條大橋係打Thanos,但係每套都可以獨立去睇
而家就劇本都未寫掂,集集都為左鋪線而留窿,仲要焗你sub disney+ 追埋d 劇,真係搞唔掂
black widow唔係反咗面咩
係自主權太少囉好冇
本身請佢返黎真係拍恐怖片奇異
但新ceo上任又唔俾佢地拍太恐怖
不停干預製造
個ceo宜家俾人炒左
其他真係算數唔講了
但係Iron Heart 真係終極on9

Marvel明明自己係Ironman 3 片尾鋪晒路
Endgame仲特登搵返5年後既Harry出黎

點知乜撚都冇
明明Harry係Ironman 3都好有人氣
仲以為係佢同Morgan會係Spiderman之後接RDJ棒

點知又整條黑人靚妹出黎
完全代入唔到個故事
好格硬黎
小勞勃
係邊位?
月光騎士同洛基想佢地入主宇宙
鷹眼女都可以
女HULK就算擺啦
喬韓森
係邊位?
韓森
都有分
劇本又冇,特效又冇
有冇偷偷地睇?
雖然係炒冷飯 但我有興趣睇如果可以有初代
整個loki女人同loki黑人版啦迪士尼專整死大作 之前已經整死starwar
最後係kamen rider?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞