信用卡討論區(158)呢度唔係CS,睇咗頭post同terms先問

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
唔該
你覺得呢 係咪唔夠換am 好
我係嗰45000里唔知點姐
即係要係BA search完有空位就去qatar live chat叫佢換?
咁上面個兌換表點黎
都要批先得呀
4月比佢reject 過

上面個表睇chart
https://www.qatarairways.com/content/global/en/Privilege-Club/redeem-avios/redeem-avios-on-airline-partners.html

Qatar 個redeem "flights with other partners"會show你揀嗰日所有嘅航班同埋要幾多avios,但係唔代表有位可以換
咁個LIVE CHAT係咪可以即時換到位
如果填表等佢換就真係唔洗旨意有位
live chat係好D

填表要等佢覆
咁qatar可唔可以好似ba咁里數+錢咁換?
好似唔得,未試過
都唔知佢會唔會放位
歐洲j 易唔易換呀ba/qr
重要一個月最少有五單
但fit到就抵
咁啱大貓推秋季迎新之前申請咗Red
批咗但未activate張卡
而家再申請everymile 仲當唔當係新卡客拎到額外1000RC
點解申請左又唔activate?
實體卡未到
唔當
am換唔到JL pey有d慘 換到既話一定換JL pey 有得入lounge 行李數又一樣
抵過am好多 不過易唔易換
換到㗎 不過am 換jal 貴5000
JL pey喎 不過未加價之前真係唔覺有 加咗價未搵過
經moneyhero 申請咗inmotion, 係唔係俾moneyhero 呃鳩咗? 定可以問銀行追

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞