信用卡討論區(158)呢度唔係CS,睇咗頭post同terms先問

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
就算網購廢左,無得入lounge 都好

jcb 點都應該keep 一張
QR avios 同普通 avios 有咩分別?
各位其實有冇親身同QR換過CX飛?有嘅話應該唔會/想再玩QR Avios
我換咗次已經寫咗千字文投訴,雖然知冇q用但唔寫難泄我畀QR玩咗幾個鐘先換到張飛
好多都話要用form換,幾日後覆冇位(正常啦幾日乜L位都冇啦)
live chat受我玩但每答一句係要等10-15分鐘先覆,傾到咁上下就會斷線,一斷又要log-in再嚟過,起碼log-in幾次先完到,如果係得番一個位嗰啲就你諗你啦....至於電話已經改咗3日內嘅booking先會幫
冇分別,互通。
價值一樣同時可以隨時轉嚟QR轉去BA都得
點解AM 好用啲?
我EM 有1000幾rc all 唔all in 好
有冇實測過 換唔換到jal
香港有㗎喎
thx
btw 點解成日收唔到個post 嘅notification
啱啱check咗 根本唔會去嗰啲鋪頭買嘢
就算食嘢都好少會過1000
咁用app 自己整分期點先俾最少息
睇你想飛去邊
但呢張消費左草埋d分接近冇撚用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞