信用卡討論區(158)呢度唔係CS,睇咗頭post同terms先問

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
我屋企人九月打風第一次 claim 旅保
然後佢個年三罷個日又係返唔到黎,點知航空公司寫份延誤證明寫機場跑道封閉,然後佢份旅保唔包機場封閉造成的延誤
今晚返去研究下先
唔係冇啦啦 佢早排收年費ma 所以cut卡
仲使問咩,講得EM一定係因為年費問題啦
噢又係呢樣
冇架啦年費都仲有得走數
但優惠呢d就真係比佢食冇計
你當然可以試吓追唔追到不過都兇多吉少
個仔都2%,阿媽應該要多過2%先唔失禮
唔使claim都係好事嚟嘅
睇條款
然後你講 guru 的話,佢條款 exclude 左郵購,然後 red card 個邊成日有中伏個案話計左郵購
透過 Apple Pay 於 Apple Store 零售店或 Apple Store 網上商店以滙豐信用卡作合資格簽賬滿港幣5,000元,可享額外6%「獎賞錢」回贈, 全期最高可享額外$400「獎賞錢」。

有無人知呢個佢啲獎賞錢幾時會出返比你
我睇晒啲條款都唔知佢幾時之前出
咒死你哋啲新客
https://www.redhotoffers.hsbc.com.hk/tc/latest-offers/red-hot-shopping-special/apple-store/terms-and-conditions/
我們將根據我們持有的登記及合資格簽賬交易紀錄,以計算您可獲享的額外「獎賞錢」及/或豁免手續費。如您符合資格獲享優惠,我們會於2024年2月29日或之前將額外「獎賞錢」及/或豁免手續費自動誌入您於我們紀錄中累積合資格簽賬之簽賬淨額最高及首個獲成功批核之合資格簽賬分期計劃的合資格信用卡戶口內。

你盲?
唔該巴打
眼殘睇唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞